به گزارش ايرنا، دبير سمينار كاربرد سنجش از دور و GIS در اين نشست گفت: هدف از برگزاري اين نشست، استفاده از اطلاعات جغرافيايي و ماهواره اي براي مقابله با مشكلات كشاورزي و خشكسالي است.
جعفر ناظم السادات افزود: داده هاي اطلاعاتي كه در علوم جوي توليد مي شوند در توسعه كشور به صورت محدود بكار گرفته ميشوند و كاربرد آنها با مشكلات فراواني در كشور مواجه است.
وي اضافه كرد: اطلاعات ماهوارهاي كه از طريق سايت علوم جوي شيراز به نشاني www.aorc.shirazu.ac.ir قابل رويت و به راحتي قابل دسترس است، اطلاعات و فرآوردههاي دانش جوي را ارائه مي كند و همچنين اسباب مناسبي براي ترقي بخشهاي دولتي و خصوصي است.
رئيس مركز پژوهش هاي علوم جوي و اقيانوسي دانشگاه شيراز گفت:وقت آن است كه همپاي ساير كشورهاي دنيا به تجاري سازي علم انديشيد و اميدواريم در اين زمينه به نتايج مطلوب و موفقيتهاي بزرگي دست يابيم.
وي بيان كرد: به همين منظور و با هدف معرفي كاربرد دانش ماهوارهاي طي روزهاي 24ام تا 26ام فروردينماه سال 95 كنفرانسي در دانشگاه شيراز تشكيل مي شود و از پژوهشگران ، دانشجويان و دانشگاهيان دعوت مي شود مقالات ، پيشنهادها و نظريات خود را با مراجعه به آدرس WWW.RSGG2016.SHIRAZU.AC.IR در اختيار دانشگاه قرار دهند و طالبين سازمان هاي دولتي و غيردولتي نيز ميتوانند در صورت تمايل نسبت به اخذ غرفه در روزهاي ياد شده اقدام كنند.
همچنين علوي پناه رئيس گروه هواشناسي تهران در اين همايش اظهار كرد: جنگهاي كنوني كشورهاي همجوار صدمات فراواني به نظام آبوهوايي ايران وارد كرده است به طوري كه منجر به افزايش گرد و غبار در ايران شده است.
وي ادامه داد: هم اكنون سوريه ، عراق و عربستان سعودي خود را درگير يا درگير جنگهايي هستند كه به افزايش پديده گرد و غبار دامن زده است و تا فروكش كردن جنگها اين وضعيت همچنان بر كشور مستولي است.
نشست يك روزه مذكور با محورهاي مخاطرات طبيعي ، خشكسالي ، علوم جغرافيايي ، محيط زيست ، كشاورزي و هواشناسي مورد نقد و بررسي استادان و كارشناسان قرار گرفت.
م ك 1876
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۴
شيراز - ايرنا - اولين نشست ملي كاربرد سنجش از دور و GIS يا سيستم اطلاعات جغرافيايي در علوم جديد شنبه در دانشكده كشاورزي شيراز برگزار شد.