به گزارش خبرنگار دفاعي ايرنا، اين همايش با محورهاي معرفتشناسي تحليل اطلاعات، كاربست روشهاي تحليل در اطلاعات و امنيت، روشها و عرصههاي نوپديد در تحليل اطلاعات و چالشهاي تحليل اطلاعات در جمهوري اسلامي ايران برگزار ميشود.
قرار است در بحث معرفتشناسي تحليل اطلاعات، نظريههاي محلل در اطلاعات و امنيت شامل نظريههاي كاركردگرايي، نوكاركردگرايي، عقلاني، مطالعات ديني و نظاير آن، تحليلگر و فراتحليل اطلاعات، عدم قطعيت و تحليل اطلاعات و خطاهاي ادراكي در تحليل اطلاعات از سوي شركتكنندگان و پژوهشگران حاضر در اين همايش ملي به بحث و تبادلنظر گذاشته شود.
از ديگر محورهاي اين همايش ملي، در موضوع كاربست روشهاي تحليل در اطلاعات و امنيت، روشهاي تحليل متون و اسناد، روشهاي تحليل تصميمهاي راهبردي، روشهاي تخمين و برآورد، روشهاي سنجش وضعيت امنيتي، روشهاي تحليل فريب، روشهاي تحليل رفتارهاي جمعي، روشهاي تحليل محيط امنيتي و روشهاي تحليل ثابت در نظامهاي سياسي اعلام شده است.
همچنين در موضوع يادشده، شركتكنندگان و پژوهشگران حاضر در اين همايش ملي به گفتوگو و تبادلنظر در موضوعات مختلف از جمله روشهاي تحليل منازعات و بحرانهاي ملي و بينالمللي، روشهاي تحليل احزاب و كنشگران سياسي، روشهاي تحليل نخبگان و رهبران، روشهاي تحليل نظامات (اقتصادي، سياسي، امنيتي، فرهنگي و اجتماعي) و روشهاي تحليل سوءرفتار و جرم خواهند پرداخت.
در اجرا و برگزاري اين همايش ملي، در محور روشها و عرصههاي نوپديد در تحليل اطلاعات، شناسايي و تدوين روشهاي نوپديد در تحليل اطلاعات، فناوريها و روشهاي نوين در تحليل اطلاعات، علوم شناختي و فراشناختي در تحليل اطلاعات و علوم رفتاري و تحليل اطلاعات مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.
چالشهاي تحليل اطلاعات در جمهوري اسلامي ايران يكي ديگر از محورهاي برگزاري اين همايش ملي است كه حاضران و پژوهشگران در اين همايش در موضوعات رابطه تحليلگر و سياستگذار در جمهوري اسلامي ايران، تحليل هوشمندي در جمهوري اسلامي ايران و آسيبشناسي تحليل اطلاعات در جمهوري اسلامي ايران به بحث و تبادلنظر خواهند پرداخت.
آخرين مهلت ارسال چكيده مقالات به اين همايش ملي 10 آبان ماه و آخرين مهلت ارسال اصل مقالات به دبيرخانه اين همايش 10 آذر ماه اعلام شده است.
براي شركت در اين همايش ملي، درج عنوان كامل مقاله، نام نويسنده يا نويسندگان، داشتن چكيده، واژگان كليدي، بيان دقيق مساله، ارجاع درون متني و رعايت ساير قواعد يك تحقيق روشمند ضروري اعلام شده است.
علاقهمندان ميتوانند براي اطلاع از مصوبات شوراي سياستگذاري و كميته علمي اين همايش ملي به وبسايت www.c-iam.ir مراجعه كنند.
همچنين علاقهمندان دانشجو و اساتيد دانشگاهها ميتوانند مقالات خود را به صندوق پستي 1438 - 16765 يا از طريق رابطين دانشگاهي ارسال كنند.
دانشگاه شهيد بهشتي، دانشگاه شهيد تهران، دانشگاه علامه طباطبايي، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه صنعتي شريف، دانشگاه آزاد اسلامي، دانشگاه پيام نور، دانشگاه تبريز، دانشگاه جامع امام حسين(ع)، دانشگاه علوم انتظامي، دانشگاه علوم و فنون فارابي، دانشگاه امام هادي(ع)، پژوهشكده آمار، مركز بررسيهاي استراتژيك، مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي، مركز تحقيقات استراتژيك، مركز بررسيهاي استراتژيك امنيت ملي در اجرا و برگزاري همايش ملي روشهاي تحليل اطلاعات حضور دارند.
همچنين فرماندهي كل قوا، دفتر سياستگذاري و نظارت راهبردي حفاظت اطلاعات (ن.م)، دفتر مطالعات سياسي و بينالمللي، دبيرخانه شوراي هماهنگي اطلاعات، پژوهشكده فضاي مجازي، پژوهشكده مطالعات راهبردي، موسسه افق آينده پژوهي راهبردي، پژوهشكده مطالعات كاربردي فقهي و انجمن ايراني روابط بينالملل در اين همايش حضور دارند.
دانشكده اطلاعات واجا بهعنوان يكي از نهادهاي معتبر آموزشي كشور در سال 1365 با كسب مجوز از شوراي عالي انقلاب فرهنگي و در دوران رياست جمهوري حضرت آيتاللهالعظمي امام خامنهاي(مدظلهالعالي) افتتاح و هدف از تشكيل و افتتاح اين دانشكده آموزش به جامعه اطلاعاتي، ضداطلاعاتي و جامعه امنيتي كشور بوده است.
اجتمام ** 7029 ** 3053 ** 1071
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۸
تهران - ايرنا - همايش ملي روشهاي تحليل اطلاعات به همت دانشكده اطلاعات واجا در آذر ماه و در يكي از مراكز دانشگاهي كشور برگزار ميشود.