به گزارش خبرنگار ايرنا سيد علي حسيني روز چهارشنبه در حاشيه همايش قطبي تجارب برتر مدارس هوشمند در سنندج در جمع خبرنگاران، آمار مدارس كشور را 100هزار مدرسه ذكر كرد و افزود: هوشمندسازي در اين مدارس در پنج مرحله نيمه الكترونيك، الكترونيك، نيمه هوشمند، هوشمند و هوشمند پيشرفته دسته بندي مي شود كه كمتر از 15درصد از مدارس كشور به مرحله نهايي يعني هوشمند پيشرفته رسيده است.
او با بيان اينكه در هوشمند سازي مدارس اولويت خاصي قرار نداده ايم گفت: مدارس به صورت داوطلبانه براي هوشمندسازي اقدام مي كنند و وزارت آموزش و پرورش نيز به مدارس دولتي كمك مي كند.
به گفته او وزارت آموزش و پرورش به مدارس غيردولتي در بحث تامين اعتبار و تجهيزات براي هوشمندسازي كمك نمي كند اما سياست گذاري ها و برنامه هاي اين وزارتخانه در اين گونه مدارس بايد رعايت شود.
او اظهار كرد: با توجه به تنوع و تخصصي بودن دروس دوره متوسطه، اين مدارس اقبال بيشتري به هوشمندسازي نشان دادند و از دو سال قبل نيز با ورود درس كار و فناوري به دروس پايه پنجم و ششم، هوشمندسازي را در اين مقطع شروع كرديم.
او به رايزني وزارت آموزش و پرورش با وزارت فناوري اطلاعات در جهت اختصاص نوت بوك به برخي از كلاس هايي كه تاكنون هوشمندسازي نشده اشاره كرد و گفت: در برخي از استان ها از جمله كردستان اين طرح آغاز شده است.
مشاور معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش در ادامه ميزان اعتبارات هوشمندسازي مدارس كشور را در سال گذشته 250 ميليارد ريال ذكر كرد و گفت: تمام اين بودجه را براي هوشمندسازي مدارس دوره ابتدايي با توجه به ورود درس كار و فن آوري اختصاص داديم.
به گفته حسيني بودجه امسال نيز براي ارتقاي پايه هاي پنجم و ششم در بحث هوشمند سازي به اين دو پايه اختصاص يابد.
او سهم كردستان را از اعتبار سال گذشته هوشمندسازي مدارس را 9ميليارد و 301 ميليون ريال ذكر كرد و گفت: اين مبلغ براي خريداري تجهيزات 345 مدرسه هزينه شد.
او به برگزاري همايش تجربه هاي برتر نيز اشاره كرد و گفت: بعد از گذشت چهار سال از اجراي طرح هوشمندسازي مدارس در كشور اين همايش به منظور تبادل تجربيات و اطلاعات ميان دست اندركاران حوزه هوشمندسازي مدارس شش استان غربي كشور در سنندج برگزار شد.ك/3
3033/1904
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
سنندج- ايرنا- مشاور معاون آموزش متوسطه وزير آموزش و پرورش، آمار كلاس هاي درس كشور را 800 هزار كلاس اعلام كرد و گفت: اكنون از اين تعداد حدود 160 هزار كلاس، معادل 40 درصد هوشمند شده است.