به گزارش خبرنگار ایرنا سردار غلامرضا جلالی روز شنبه در آیین آغاز رزمایش پدافند غیرعامل كشور كه با عنوان محرم در شركت توزیع نیروی برق استان تهران برگزار شد افزود: این سیاست وزارت نیرو باید تا رسیدن به سقف زمانی كامل سه ماه در مدیریت بحران كشور در تولید برق ادامه یابد.
وی اقدام مثبت دیگر وزارت نیرو در حوزه پدافند غیرعامل را ایجاد سامانه كنترل الكترونیك در برخی نیروگاههای برق كشور از جمله نیروگاه برق خراسان ذكر كرد و گفت: این رویه باید تداوم داشته باشد.
سردار جلالی به نگرش مثبت شركت تولید و انتقال نیروی برق(توانیر) نسبت به حوزه پدافند غیرعامل اشاره و اظهار كرد: آمادگی ادراكی و معنوی خوبی نسبت به این مهم در توانیر وجود دارد.
به گفته وی درهمین ارتباط رئیس كمیته پدافند غیرعامل توانیر سال گذشته به عنوان مدیر نمونه كشوری در این حوزه انتخاب شد.
سردار جلالی با اشاره به ضرورت توجه كافی به پیامدهای سایبری شدن صنعت برق تصریح كرد: استفاده از فناوری اطلاعات و سایبری شدن صنغت برق باید به طرز هوشمندانه ای صورت گیرد زیرا با وجود پیامد های مثبت عدم دقت و كنترل كافی می تواند تهدیداتی در این حوزه به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینكه در فرایند سایبری شدن صنعت برق مراكز دیسپاچینگ و سایر مراكز مرتبط با كنترل هوشمند باید تحت مراقبت قرار گیرند افزود: در صورت سایبری شدن صنعت برق ممكن است كشورهای دارای سطوح فناوری های بالا از این اتفاق سواستفاده كنند كه این امر می تواند تهدیدی برای كشور ایجاد كند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل كشور در ادامه با تاكید بر اینكه انرژی برق از جمله زیر ساخت های حیاتی كشور محسوب می شود گفت: هدف از برگزاری رزمایش آمادگی مولد های اضطراری برق دستگاه های حساس اجرایی، افزایش قدرت مدیریت بحران برق كشور است.
سردار جلالی آثار تحمل قطع برق(تاب آوری) در دستگاه های اجرایی كشور را بسیار اندك ارزیابی كرد و گفت: این رزمایش كنترل و ارزیابی دستگاه های اجرایی مهم وحساس را در حوزه بروز و آماده بودن مولدهای اضطراری ارزیابی می كند.
بر اساس این گزارش، رزمایش پدافند غیرعامل تحت عنوان رزمایش محرم و با رمز یا علمدار كربلا با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل، ستار محمودی قائم مقام وزیر نیرو و سیدحسین هاشمی استاندار تهران آغاز شد.
تهرام/2079/9306// 1625
تاریخ انتشار: ۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۳
تهران - ایرنا - رئیس سازمان پدافند غیرعامل با تمجید از اقدامات مثبت وزارت نیرو در حوزه پدافند غیرعامل گفت: با توجه به اقدامات این وزارتخانه در راستای موازی سازی سوخت نیروگاه های برق با مصرف گاز، زمان مدیریت بحران كشور در تولید برق از 1.5 تا سه ماه افزایش یافت.