سيد قدير مرتضوي باباحيدري،روز يكشنبه در ديدار از خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا)چهارمحال و بختياري افزود:رسانهها،علاوه بر اطلاع رساني،مي توانند در امر فرهنگ سازي براي مشاركت بخشي خانواده ها در امر پيشگيري از اعتياد، نقش آفرين باشد.
وي افزود:عوامل مختلف اجتماعي، اقتصادي زمينه گرايش به مواد مخدر در جامعه را رقم مي زد.
دبير شوراي هماهنگي با مبارزه بامواد مخدر استان افزود: نگاه ما به پيشگيري از اعتياد، نگاهي جامع است و معتقديم پيشگيري از اعتياد را نبايد جدا از ساير آسيب هاي اجتماعي دنبال كرد.
مرتضوي باباحيدري،آگاه سازي عموم افراد جامعه، بويژه قشر جوان از مضرات مصرف مواد مخدر ،ميتواند گام موثري براي پيشگيري گرايش به مواد مخدر به همراه داشته باشد.
وي،به اقدامات حوزه مقابله و درمان در ساليان اخير از جمله كشفيات مواد مخدر، درمان وايجاد مراكز ترك اعتياد و كمپ هاي اقامتي 15.16قانون مبارزه با مواد مخدر اشاره كرد و گفت: استان به لحاظ شاخص هاي آماري در حوزه پيشگيري از مواد مخدر وضعيت خوبي دارد.
مرتضوي اظهار كرد:اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر،بدين معناست كه از ظرفيت مردم و خانواده ها و همچنين آموزش و پرورش استفاده شود.
وي،از تلاش ايرنا براي آگاهي سازي و اطلاع رساني در حوزه پيشگيري از مصرف مواد مخدر قدرداني كرد و گفت:اطلاع رساني رسانه ها در حساس كردن خانواده نسبت به مضرات مصرف مواد مخدر،
از اهميت بالايي برخوردار است.
به گزارش ايرنا،كارشناسان امور اجتماعي معتقدند كه اطلاع رساني و
آگاهي بخشي در زمينه مضرات مصرف مواد مخدر،به اندازه مبارزه با اين بلاي خانمانسوز اهميت دارد.
7360/2097
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸
شهركرد- ايرنا-دبير شوراي هماهنگي با مبارزه مواد مخدر چهارمحال و بختياري،با اشاره به اهميت نقش رسانه ها در تنوير افكارعمومي گفت:فرهنگ سازي براي پيشگيري از مصرف و توزيع مواد مخدر عزم، رسانه ها را مي طلبد.