زاهدان- ايرنا- استاندار سيستان و بلوچستان گفت: شهرستان فنوج با داشتن معادن كروميت، منگنز، تيتانيوم، آهن و غيره يكي از قطب هاي مهم صنعتي و معدني اين استان است.

به گزارش ايرنا علي اوسط هاشمي عصر پنجشنبه در جمع مردم شهرستان فنوج با تشريح عملكرد و فعاليت هاي دولت تدبير و اميد در اين منطقه تاكيد كرد: اولويت نخست برنامه هاي فرماندار و مسئولان دستگاههاي اجرايي اين شهرستان بايد توسعه زيربناها، ايجاد اشتغال و فعال سازي معادن باشد.
وي گفت: با خام فروشي مواد معدني استخراج شده از مناطق مختلف سيستان و بلوچستان به ويژه شهرستان فنوج مخالفيم و بايد در همين منطقه با ايجاد كارخانه فرآوري و به بازارهاي مصرف عرضه و صادر شود.
وي از فرماندار و قشرهاي مختلف مردم فنوج خواست سرمايه گذاران بخش خصوصي خارج از كشور را براي فعاليت در بخش معادن تشويق و دعوت كنند.
استاندار سيستان و بلوچستان بيان كرد: مديران استاني و شهرستان فنوج همكاري، مشاوره و تمامي امكانات لازم را براي سرمايه گذاران بخش خصوصي در كمترين زمان فراهم خواهند كرد.
وي افزود: ايجاد زيرساخت هاي استان با اختصاص اعتبارات لازم در حال انجام است تا راه براي توسعه پايدار هموار شود.
هاشمي ادامه داد: هم اينك 600 طرح عمراني و خدماتي در سراسر استان سيستان و بلوچستان در حال اجراست كه رفته رفته مورد بهره برداري قرار خواهند گرفت.
وي گفت: براي آبرساني به روستاهاي كشور هزار و 500 ميليارد تومان اختصاص يافته است كه با اين اعتبار بسياري از مشكلات مرتفع خواهد شد.
وي افزود: دهستان مسكوتان با جمعيت بالا قابليت ارتقا به شهر را دارد و براي اين كار پيگيري هاي لازم صورت خواهد گرفت.
وي همچنين بر تسريع در تكميل راه فنوج- تنگ سرحه تاكيد كرد و افزود: اين محور مي تواند مسير تردد را براي مردم فنوج كاهش داده و فوايد زيادي عايد منطقه كند.
سيدعلي قريشي امام جمعه شهرستان فنوج نيز از تلاش هاي دولت تدبير و اميد براي عمران و آباداني نقاط مختلف سيستان و بلوچستان قدرداني كرد و گفت: حضور استاندار در مناطق محرومي مانند فنوج مي تواند موجب رشد و توسعه اين شهرستان شود.
رئيس شوراي اسلامي شهرستان فنوج هم با تشريح مشكلات اين شهرستان افزود: استقرار تمامي ادارات دولتي، افتتاح راه فنوج به تنگ سرحه، حل مشكلات آب آشاميدني روستاها و شهر فنوج و احداث بيمارستان 64 تختخوابي از مهمترين خواسته هاي مردم اين شهرستان است.
محمدامين محمدي از استاندار سيستان و بلوچستان خواست با نگاه ويژه و اختصاص اعتبارات لازم رشد و توسعه تمامي شاخص هاي فنوج را رقم زنند.
استاندار سيستان و بلوچستان در سفر روز پنجشنبه به شهرستان فنوج به اتفاق فرماندار، شماري از مسئولان محلي و اقشار مختلف مردم پست برق 20 كيلوولت خيرآباد- رامك اين شهرستان را راه اندازي كرد.
علي اوسط هاشمي در آيين افتتاح اين طرح اظهار داشت: يكي از برنامه هاي دولت براي اين منطقه تحويل برق مطمئن و بدون افت ولتاژ با توليد برق پنج مگاواتي ديزلي (گازوييلي) از سوي بخش خصوصي است تا موجب رضايتمندي مردم شود.
وي افزود: هر چه طول خطوط متوسط برق كمتر باشد قدرت برق بهتر خواهد شد.
وي بيان كرد: دولت از كساني كه با فعال شدن در صنعت برق انرژي توليد كرده و تحويل مردم دهند حمايت و همكاري لازم را خواهد كرد.
مدير قسمت توزيع برق شهرستان فنوج نيز گفت: براي احداث پست برق فنوج و خط انتقال آن بطول 25 كيلومتر در مجموع 15 ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارات داخلي شركت برق استان هزينه شده است.
الله بخش بلوچي افزود: عمليات اجرايي اين طرح در مرداد سال 1393 آغاز و اكنون با حضور استاندار بهره برداري شد.
شهرستان فنوج براساس سرشماري نفوس و مسكن آبان سال 1390 تعداد 156 روستا و آبادي با 45 هزار و 637 نفر جمعيت و 10 هزار و 979 خانوار دارد.
فنوج در 450 كيلومتري جنوب زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان واقع شده است.
3043 / 6081