تهران- ايرنا- رييس پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: حمايت از توليد محصولات كاربردي و شركت‌هاي دانش بنيان حوزه مخابرات از برنامه‌هاي حمايتي اين پژوهشگاه محسوب مي‌شود.

به گزارش گروه علمي ايرنا از پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات، دكترمحمد خوانساري در مراسم انعقاد تفاهم نامه پژوهشگاه و صندوق حمايت از تحقيقات و توسعه صنايع الكترونيك با اشاره به سابقه 44 ساله پژوهشگاه اشاره كرد و افزود: اين مركز در مقاطع مختلف به ايفاي نقش و فعاليت در فناوري‌هاي نوين و بومي سازي فناوري‌ هاي مرتبط با حوزه ICT پرداخته است.
دكتر علي وحدت رئيس هيئت مديره و مديرعامل صحا نير در اين مراسم، نقش و جايگاه پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات را در تعيين اولويت‌هاي حوزه ICT زيربنايي و لازم دانست و خواستار توجه ويژه به اين بخش شد.
وحدت بيان كرد: انتظار ما از پژوهشگاه اين است كه اولويت‌ها و سياست ‌هاي صنعت ICT را مشخص و در توزيع مناسب تسهيلات صحا مشاركت جدي داشته باشد.
تفاهم نامه همكاري بين پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات و صندوق حمايت از تحقيقات و توسعه صنايع الكترونيك (صحا) با هدف توسعه همه ‌جانبه صنايع الكترونيك كشور منعقد شد.
اين تفاهم‌ نامه در راستاي تحقق اهداف مقرر در سند چشم‌انداز، سياست‌ هاي كلي علم و فناوري و اقتصاد مقاومتي مبني بر تقويت اقتصاد دانش‌ بنيان و توسعه صنايع و خدمات مبتني بر علوم و فناوري ‌هاي جديد منعقد شده است.
بنابراين گزارش، مشاركت در شناخت اولويت هاي حمايتي، فرصت هاي سرمايه‌گذاري، زمينه‌هاي مناسب صادراتي و جذب سرمايه‌گذاري خارجي و مرتبط با حوزه نيازها و فعاليت هاي پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات؛ همكاري با هدف تبديل ايده‌هاي فناوري و كارآفريني به محصول يا خدمت، تجاري‌سازي دستاوردهاي پژوهشي، رشد سريع بنگاه‌هاي نوپا و فناور مورد حمايت پژوهشگاه طبق سياست‌گذاري مشترك؛ همكاري در زمينه توسعه بنگاه‌هاي فعال به ويژه با موضوع گسترش فعاليت‌هاي تحقيق و توسعه و ارائه محصولات جديد، آموزش‌هاي تخصصي، كسب بازارهاي جديد و بازارهاي خارجي از طريق شركت در نمايشگاه‌ و همايش‌هاي خارجي؛ همكاري در زمينه انتقال فناوري، ايجاد سرمايه‌گذاري‌هاي مشترك (J.V.) و تعاملات بين‌المللي از سوي بنگاه‌هاي فعال بخش خصوصي از جمله موضوعات اين تفاهم نامه به شمار مي‌رود.
علمي ** 1201 **2017