براساس اعلام این روابط عمومی، شرایط و نحوه صدور پروانه عادی شكار پرندگان وحشی براساس دستورالعمل سازمان حفاظت محیط زیست و برای فصل شكار و صدور پروانه به متقاضیان و واجدین شرایط از تاریخ بیست و پنجم آبان تا سی ام بهمن ماه سال جاری صادر می شود.
بر اساس این گزارش ، پروانه شكار برای كبك و پرنده تیهو از تاریخ صدور تا پایان فصل شكار و تعداد مجاز صید چهار قطعه در روز كه حداكثر یك قطعه تیهو و سه قطعه كبك تعیین شده است.
مجوز پروانه شكار كبك چیل، باقرقره شكم سیاه و بلدرچین از تاریخ صدور تا پایان فصل شكار و تعداد مجاز صید چهار قطعه در روز و پروانه شكار برای پرنده ابیا از تاریخ صدور به مدت 45 روز است و تعداد مجاز شكار چهار قطعه در روز است.
پروانه شكار غاز خاكستری، چنگر، اردكها شامل اردك سرسبز، خوتكا، فیلوش،آنقوت و تنجه از تاریخ صدور به مدت دو ماه و تعداد مجاز شكار چهار قطعه در روز است كه می تواند حداكثر شامل یك قطعه غاز خاكستری و یك قطعه اردك باشد.
براساس مقررات سازمان حفاظت محیط زیست ، هر متقاضی در طول فصل فقط می تواند یك عدد پروانه از هریك از انواع پرندگان ذكر شده را دریافت نماید و چنانچه متقاضی، هریك از پروانه ها را در استان دیگر دریافت كند، صدور همان پروانه در استان گیلان برای وی ممنوع است.
روزهای مجاز شكار هر هفته روزهای پنجشنبه و جمعه از طلوع تا غروب آفتاب تعیین شده است و پروانه شكار برای افراد متخلف (محكوم یا دارای پرونده مفتوحه)صادر نمی شود.
اداره كل حفاظت محیط زیست گیلان محل صدور پروانه ها را ادارات حفاظت محیط زیست در شهرستانها و در حوزه شهرستان رشت نیز پاسگاه سرمحیط بانی سراوان تعیین كرده است.
این اداره كل از همه متقاضیان خواسته است ضمن رعایت قوانین و مقررات در هنگام شكار در حفاظت از پرندگان مهاجر و زیستگاه آنان با مامورین حفاظت محیط زیست همكاری نمایند.
سالیانه بیش از دوهزار پروانه شكار پرندگان در استان گیلان صادر می شد كه برای فصل شكار سال گذشته به علت كنترل ویروس آنفلوآنزای حاد پرندگان مجوز شكار پرندگان در گیلان صادر نشد.
در زیستگاههای گیلان بیش از 300 گونه پرنده حمایت شده زندگی میكنند كه بیش از 50 درصد از گونههای شناخته شده كشور را تشكیل میدهند.ك/1
6029/6070
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۷
رشت- ایرنا- روابط عمومی اداره كل حفاظت محیط زیست گیلان اعلام كرد: صدور پروانه عادی شكار پرندگان وحشی در استان پس از یك سال ممنوعیت از بیست و پنجم آبان ماه آغاز می شود.