نسيم صادقي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: براي حمايت از توليدكنندگان داخلي و جلوگيري از واردات بي رويه، تنظيم بازار شكر حدود يكسال است كه به انجمن صنفي كارخانه هاي قند و شكر واگذار شده است اما با ستاد تنظيم بازار و وزارت جهاد كشاورزي همكاري خوبي داريم.
وي اظهار كرد: تنظيم بازار شكر توسط انجمن صنفي كارخانه هاي قند و شكر در بحث قيمت گذاري توليد داخل و ميزان واردات و همچنين درنظر گرفتن حقوق مصرف كنندگان است تا هيچ يك متضرر نشوند.
وي تصريح كرد: همچنين تاكنون قيمت شكر از قيمت گذاري كه با كمك ستاد تنظيم بازار انجام شده فراتر نرفته است و مشكلي در بازار نداريم.
صادقي، نياز سالانه كشور به شكر را 2ميليون و 200 هزار تن بيان كرد و گفت: يك ميليون و 400 هزار تن ان از توليدات داخلي و حدود 800 هزارتن از محل واردات تامين مي شود؛ همچنين طبق برنامه ريزي، واردات به گونه اي انجام مي شود كه با كمبودي مواجه نشويم و در فصول مختلف شكر مورد نياز عرضه شود.
مديرعامل شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي كشور افزود: همچنين سالانه حدود 300 هزار تن شكر توسط دولت براي حفظ ذخاير استراتژيك وارد مي شود تا هر زمان كه قيمت تغييري كرد، دولت به موقع وارد عمل شود.
وي، قيمت كنوني هركيلوگرم شكر براي مصرف كنندگان را 2300 تومان بيان كرد و افزود: حتي بازار نيز از اين قيمت استقبال نكرده و هركيلوگرم شكر با قيمت 2250 تا 2260 تومان به فروش مي رسد.
وي با يادآوري اينكه شركت توسعه نيشكر سال گذشته 506 هزار تن شكر توليد كرد، ادامه داد: اكنون فصل برداشت شركت هاي چغندري و نيشكري شروع شده و پيش بيني مي شود توليد شركت توسعه نيشكر امسال به حدود 560 تا 580 هزار تن برسد.
اقتصام(4)9186 ** 2023
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۹
تهران- ايرنا- مديرعامل شركت توسعه نيشكر و صنايع جانبي كشور، بازار داخلي شكر را متعادل دانست و گفت: پيش بيني مي شود امسال يك ميليون و 400 هزارتن شكر در كشور توليد شود.