دزفول - ايرنا - همايش ملي علوم و مهندسي كامپيوتر روز چهارشنبه در سالن همايش هاي دانشكده سما دزفول برگزار شد.

به گزارش ايرنا رييس دانشكده فني سما واحد دزفول در اين همايش با تشريح نقش فناوري اطلاعات در زندگي گفت:براي توسعه و بالندگي بايد به گسترش علوم و دانش پرداخت.
علي براتي با اشاره به اينكه تاكنون دو همايش منطقه اي در دزفول برگزار شده و اين سومين همايش علوم كامپيوتر در دزفول است كه در سطح ملي برگزار مي شود افزود: دانشكده سما دزفول پس از اخذ مجوز برگزاري همايش،كميته هاي فني مربوطه را تشكيل و اقدام به طراحي وب سايت همايش ، پايش و توزيع بروشور به دانشگاه هاي سراسر كشور كرد.
دبير همايش ملي علوم و مهندسي كامپيوتر گفت:دبيرخانه اين همايش شاهد دريافت مقالات وزيني از سراسر كشور بود كه پس از جمع بندي از بين 67 مقاله 18 مقاله به عنوان سخنراني پذيرفته شدند.
براتي با بيان اينكه اين مقالات در كليه مجامع علمي ارائه خواهند شد گفت:مقالات مذكور در بخش علوم پايه،شبكه هاي كامپيوتر،سيستم هاي عامل و فناوري اطلاعات مي باشند كه از سوي پژوهشگران كشور ارائه شده اند.
وي افزود:در پايان همايش و سخنراني هاي ارائه شده ، سه مقاله برتر توسط هيات داوران معرفي و از آنها تجليل خواهد شد.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول نيز در اين همايش با اشاره به اينكه پژوهش از پرسش و تلاش براي يافتن پاسخ به پرسش آغاز مي شود گفت:علم جوان كامپيوتر و شاخه هاي اين علم خدمات بسياري به بشر ارائه مي كند.
ناصر سراج خرمي افزود:سه دهه پيش اطلاعات خاصي در خصوص كامپيوتر در كشور و حتي دنيا وجود نداشت ولي در اين سه دهه هم در دنيا و هم در كشور پيشرفت هاي شگرفي در اين حوزه شاهد هستيم بگونه اي كه علم كامپيوتر از برخي علوم 500 ساله نيز تغييرات بيشتري داشته است.
وي با اشاره به اينكه سرعت و دقت در اين علم بسيار زياد است اظهار كرد:كامپيوتر خدمات ويژه اي در علوم پزشكي و پيراپزشكي ارائه كرده و درمان اختلالات و بيماري هاي زيادي را تسهيل كرده است.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول گفت:كامپيوتر به عنوان يك علم بين رشته اي موجب ارتقاي عمق اطلاعات رشته هاي انساني و تجربي شده است كه پيشنهاد مي شود خدمات علم كامپيوتر به رشته هاي ديگر مورد مناظره و بحث قرار گيرد.
معاون دانشگاه آزاد اسلامي واحد دزفول و رييس مركز آموزشي فرهنگي دانشكده سما دزفول نيز در اين همايش يكي از مسووليت هاي اصلي مراكز علمي را توسعه علم دانست و گفت:تا تحقيق و پژوهش نباشد علم پيشرفت نخواهد كرد.
مرتضي بدخشان افزود:برگزاري اين همايش در راستاي اعتلاي امر تحقيق و پژوهش صورت گرفته و دانشكده سما دزفول با وجود فضاي كارگاهي و آزمايشگاهي و همچنين توانمندي متخصصان از دانشكده هاي فعال در زمينه تحقيق و پژوهش در كشور است.
وي با اشاره به اينكه دانشكده سما دزفول با دارابودن دو دانشكده و چهار هزار دانشجو قابليت هاي زيادي در رشته هاي مختلف دارد.
7278/6068