در اين مطلب مي خوانيم:
رزمايش ها ميدان محك و آزمايشي عملي براي سنجش آمادگي نيروهاي نظامي است. رزمايش الي بيت المقدس كه در منطقه عمومي قم با شركت 35 هزار بسيجي از شش استان برگزار شد در نوع خود بي نظير مي باشد رزمايشي كه با بكارگيري متدهاي جديد جنگ هاي زميني و پدافند هوايي و همچنين حضور به موقع نيروهاي خط شكن در خط مقدم عمليات، پشتيباني خط آتش و همچنين پشتيابني زرهي و بمباران بوسيله هواپيمايي جديد از نقاط برجسته اين رزمايش محسوب مي شود.
فرمانده كل سپاه در اين رزمايش تشكيل 500 گردان امام حسين(ع) و 1500 گردان بيت المقدس را از دستاوردهاي حضور بسيجيان در عرصه دكترين دفاعي كشور برشمرد و گفت هر كشوري آرزو دارد نيرويي عظيم همانند نيروي بسيج در اختيار داشته باشد.
بسيج كه از ابتكارات معمار كبير انقلاب حضرت امام خميني(ره) بود شجره طيبه اي است كه علاوه بر حضور در ميدان نبرد، با ايثار و فداكاري در تمام عرصه هاي مقاومت حضوري فعال دارد. بسيج الگويي منحصر به فرد براي فراخواندن نيروهاي زبده و جان بركف مردمي است كه مي تواند انقلاب اسلامي را در گستردگي منطقه اي و فرامنطقه اي فراگيركنند و از حضور توطئه آميز وفتنه انگيز متجاوزين غربي آمريكايي در ممالك اسلامي ممانعت به عمل آورد.
كما اينكه در سوريه تشكيل تشكلي همانند بسيج كه نهادي مردمي و از متن مردم است توانست با مقاومت 5 ساله مانع از فروپاشي نظام سياسي و ملي سوريه شود. اين مدل تابناك و بي نقص كه از تفكرات و انديشه هاي ناب امام خميني(ره) نشات گرفته مجموعه اي است كه علاوه بر توان رزمي و تعالي روح، قرين عنصري است به نام اخلاص و به فرموده امام خميني بسيج ارتش مخلص خداست.
اخلاص براي رسيدن به هدفي والاتر از امور دنيوي و مادي، آرماني كه به نثار جان براي بدست آوردنش مي ارزد.
اين اخلاص و درك معاني بلند عرفاني از خصوصيات بسيج مستضعفين است كه اين نهاد مقدس را حفظ مي نمايد. ك/1
/2085/ 6133/
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۱
شاخه سبز(چاپ قم) روز يكشنبه اول آذرماه در ستون سرمقاله به قلم سردبير مطلبي با عنوان «بسيج اخلاص» منتشر كرده است.