به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سید شرف الدین ملك حسینی یكشنبه شب در آیین نامگذاری كتابخانه مركزی یاسوج به نام مرحوم آیت الله سید كرامت الله ملك حسینی نماینده سابق ولی فقیه در كهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری افزود: این نامگذاری اقدامی ارزشمند بوده و بیانگر دغدغه مسئولان اجرایی استان نسبت به شخصیت های دینی وفرهنگی امر كتابخوانی و بها دادن آنان به رشد علمی، فكری و عقلی است.
وی با اشاره به اینكه پدرم اهل كتاب و مطالعه بود، بیان كرد: میراث های علمی و فرهنگی آن مرحوم ناشناخته مانده و در زمان حیاتش استفاده چندانی از این میراث گرانبها نشد.
ملك حسینی اظهار كرد: چنانچه فرزندان و نسل های آینده كشور و كهگیلویه و بویراحمد با كتاب انس گیرند به رشد فكری و عقلی بیشتری می رسند.
وی عنوان كرد: انسان باید همواره در حال مطالعه، یادگیری و علم آموزی باشد و با كتاب مانوس بوده و زندگی كند.
ملك حسینی ابراز داشت: كتاب عامل حفظ میراث های علمی، فكری و فرهنگی نسل های گذشته و حامل اندیشه های پیشینیان است.
وی افزود: فردی كه با كتاب انس گرفته باشد هرگز احساس تنهایی و ناامنی نمی كند و همواره آرامش دارد.
ملك حسینی با بیان اینكه وجود فرهنگ ها و تمدن ها مرهون كتاب است، گفت: افراد اهل مطالعه می توانند با تجربه های ارزشمند گذشتگان آشنا شوند و اینگونه انسان ها نیز برتر و بالغ تر از افراد پیش از خود هستند.
مدیركل كتابخانه های عمومی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین، گفت: هدف از نامگذاری كتابخانه مركزی یاسوج به نام آیت الله سید كرامت الله ملك حسینی پاسداشت خدمات معنوی، مذهبی، فرهنگی و علمی آن مرحوم و گرامیداشت یاد و خاطره ایشان است.
زینب قربانی افزود: این نامگذاری به پیشنهاد برخی از مسئولان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی كهگیلویه و بویراحمد، با همفكری سید موسی خادمی استاندار استان و پس از مشورت با اعضای خانواده آن مرحوم انجام شد.
وی بیان كرد: مرحوم آیت الله ملك حسینی اهل مطالعه بود، همواره بر امر كتابخوانی تاكید داشت و قشرهای مختلف مردم كهگیلویه و بویراحمد را نیز به مطالعه ترغیب و تشویق می كرد.
قربانی اظهار كرد: كتابخانه مركزی یاسوج خرداد 86 با زیربنای چهار هزار مترمربع افتتاح شد و هم اكنون نیز بزرگترین كتابخانه و مكان فرهنگی كهگیلویه و بویراحمد است.
وی عنوان كرد: این كتابخانه هفت هزار نفر عضو دارد و دارای حدود 47 هزار نسخه كتاب است.
رئیس سابق كانون وكلای كشور نیز در این آیین، گفت: آنچه در ایران مایه مباهات بوده و همواره با افتخار از آن یاد می شود فرهنگ و تمدن است.
علی مندنی پور افزود: ماندگاری هر جامعه در گرو فرهنگ، تمدن، هویت، آداب، رسوم و سنت های آن خواهد بود.
وی با اشاره به اینكه كتاب نماد آگاهی بخشی و عامل توسعه پایدار هر كشور است، بیان كرد: مرحوم آیت الله سید كرامت الله ملك حسینی یكی از بزرگترین و مهمترین داشته های معنوی، فرهنگی و علمی كهگیلویه و بویراحمد بود.
در این آیین از كتاب 'رستم ایل' نوشته محسن حیدری راد از نویسندگان كهگیلویه و بویراحمد و با موضوع معرفی محمد بهمن بیگی بنیانگذار آموزش و پرورش عشایر كشور رونمایی شد.
آیت الله سید كرامت الله ملك حسینی نماینده سابق ولی فقیه در كهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری از چهره های ماندگار و مفاخر استان و خطه جنوب كشور بود كه آبان 91 و در سن 88 سالگی دار فانی را وداع گفت.
7535/6162
تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰
یاسوج - ایرنا - نماینده ولی فقیه در كهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری، گفت: فرهنگ مهم كتاب و كتابخوانی باید از سنین پایین بین مردم استان نهادینه شده و ترویج یابد زیرا در این صورت تاثیرگذارتر است.