به گزارش ايرنا, حسين صابري عصر سه شنبه در پنجمين نشست سراسري فن بازارهاي منطقه اي درهتل كوثر اصفهان تصريح كرد:. توليد علم، توليد ايده از علم، تولد شركت نوپا ، تبديل شركت نوپا به شركت حاضردر بازارو تبديل شركت در حال رشد به يك شركت پيشرفته از مراحل روند تبديل علم به ثروت است.
سامانه جامع فن بازار ملي ايران به عنوان اولين و بزرگترين پايگاه اطلاعات فناوري كشور، مقارن با سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در بهمنماه سال 1387 توسط معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور افتتاح شد. اطلاعات اين سامانه در پنج حوزه عرضه فناوري، تقاضاي فناوري، خدمات فناوري، تجهيزات فناوري جمعآوري و در اختيار مخاطبين قرار ميگيرد.
به گفته معاون توسعه پارك فناوري پرديس ، داير نمودن فن بازارهاي منطقهاي و تخصصي كه هم اكنون در دستور كار قرار دارد مبتني بر بانكهاي اطلاعاتي است و به عنوان برنامهاي جامع، نقشي بي بديل در توزيع بهتراطلاعات در گسترههاي مشخص جغرافيايي ايفا مي كند كه اين نقش با فعاليت مراكز شتابدهي افرايش و گسترش مي يابد .
صابري خاطرنشان كرد: مركز شتابدهي نوآوري با مشاركت سرمايه گذاران ريسك پذير، فعاليت خود را از مرداد ماه سال قبل آغاز كرده و در حال حاضر مجوز فعاليت شش مركز شتابدهي يا شتابدهنده نوآورانه صادرشده و به همين تعداد تفاضا براي صدور مجوز وجود
معاون توسعه فناوري پارك فناوري پرديس تصريح كرد: رشد هر كدام از شتاب دهنده هاي نوآورانه باعث رشد سرمايه گذاران ريسك پذير مي شود و اين از اهميت بالايي در زمينه توليد و سرمايه گذاري است.
او ادامه داد: در يك فرآيند نه ماهه ، صاحبان ايده به تيم و در نهايت به شركت نوپا يا استارت آپ تبديل مي شوند و سهام آن به سرمايه گذار عرضه مي گردد و طبق برنامه معاونت علمي رياست جمهوري، اشخاصي كه به فضاي نوآوري و شتاب دهي وارد مي شوند در فرآيند ايده به ثروت قرار گرفته و از شركت هاي دانش بنيان محسوب مي شوند.
به گفته صابري شركت هاي بزرگ صنعتي، پارك هاي فناوري، دانشگاه ها و استان ها مي توانند در درون خود، شتاب دهنده داشته باشند.
* پارك فناوري پرديس بهعنوان مهمترين و بزرگترين پارك فناوري كشور با مجوز شوراي گسترش آموزش عالي در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياستجمهوري و با همكاري تعدادي از دانشگاهها و مراكز علمي - پژوهشي كشور با هدف تجاريسازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركتهاي دانشبنيان تاسيس شد.
اين پارك به عنوان يكي از سازمانهاي زيرمجموعه معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري، تاكنون بيش از يكصد و پنجاه واحد فناور دانشبنيان از بين بيش از 1500 متقاضي در حوزههاي فناوريهاي پيشرفته همچون فناوري اطلاعات و ارتباطات، زيستفناوري، فناوري نانو، مواد جديد، مكانيك و اتوماسيون به عضويت پارك فناوري پرديس پذيرفته شده و اين واحدهاي فناور توانستهاند مراكز تحقيق يا دفاتر طراحي و مهندسي خود را در پارك فناوري پرديس ايجاد و مستقر نمايند.
ت / 6020 / 1339
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
اصفهان – ايرنا – معاون توسعه فناوري پارك فناوري پرديس گفت: ورود به شبكه فن بازار تحول علمي و اقتصادي را براي كشور در پي دارد.