تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۸

تهران - ایرنا - مطالعات جدید نشان می دهد كه غذای چرب سبب اختلال در ارتباط سلول های عصبی می شود.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از ساینس، مطالعات محققان كالج پزشكی جورجیا آمریكا نشان می دهد كه غذای چرب، عملكرد سیناپس ها در هیپوكامپ مغز را مختل می كند و این عارضه سبب كاهش یادگیری و اختلال حافظه می شود. به محل اتصال نورون ها و یا نورون ها با سایر سلول ها سیناپس می گویند.
همچنین مطالعاتی كه چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد افرادی كه رژیم غذایی ناسالمی دارند و به طور مستمر غذاهای پرچرب و پركالری استفاده می كنند، هیپوكامپ كوچكتری دارند. هیپوكامپ بخشی از مغز است كه با یادگیری، حافظه و سلامت روانی مرتبط است.
نتایج این مطالعات همچنین حاكی از آن است كه هیپوكامپ افراد میانسالی كه رژیم غذایی سالم دارند و بیشتر از سبزی ها و ماهی استفاده می كنند، به نسبت هم سن و سالان خود بزرگتر است.
نتایج این مطالعات نشان می دهد كه نوع رژیم غذایی با سلامت روان، افسردگی، استرس و زوال عقل رابطه تنگاتنگ دارد.
محققان احتمال می دهند كه عوامل دیگری از جمله فعالیت روزانه، استعمال دخانیات، استرس و میزان تحصیلات نیز در این امر دخیل باشند. نتایج این تحقیقات در نشریه Brain, Behavior and Immunity منتشر شده است.
علمی (6) ** 9259**1440