بندرعباس-ایرنا-400پایگاه تغذیه سالم با هدف تامین تغذیه میان وعده دانش آموزان درساعت های مدرسه و فرهنگ سازی با ارائه الگوی غذایی سالم در مدارس هرمزگان به بهره برداری رسید.

به گزارش ایرنا ،مدیركل آموزش و پرورش هرمزگان سه شنبه درآیین آغاز به كارهمزمان پایگاه های تغذیه سالم مدارس كه به طور نمادین در دبستان پسرانه رضانیا برگزار شد گفت: دركناربرنامه توزیع شیررایگان كه از هفته جاری در مدارس سراسراستان آغاز شد، توجه به تغذیه میان وعده و فراهم آوردن بستراستفاده دانش آموزان از تغذیه سالم نیزمورد توجه قرار گرفت.
علی كرمپور افزود: این پایگاه ها جهت هدایت دانش آموزان به تغذیه سالم و پرهیز از استفاده مواد غذایی ناسالم توسط سازمان دانش آموزی پیگیری و اجرایی شده است.
وی تصریح كرد:مجوز بهره برداری و نظارت بر بوفه مدارس برعهده سازمان دانش آموزی استان است و عرضه چیس،آدامس های دارای قند،سوسیس، كالباس و فرآورده های مرتبط، همبرگرهای بدون بسته بندی و بدون مجوزهای بهداشتی،سالاد الویه،لواشك،فلافل ، سمبوسه ، انواع اشترودل ، بستنی یخی، پاستیل، خیارشور و انواع سس ها،انواع پیراشكی، نوشابه های گازدار و یخمك دربوفه مدارس ممنوع است وبه جای آن انواع كیك و كلوچه ، بیسكویت ، سالاد میوه و سایر موادغذایی مجاز عرضه می شود.
به گفته كرمپور یكی از ویژگی های بوفه مدارس ،استفاده از فضای بهداشتی استاندارد، یخچال فریز، و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی است و متصدی بوفه نیزباید دارای كارت بهداشتی باشد.
مدیركل آموزش و پرورش راه اندازی پایگاه تغذیه سالم را برای همه مدارس استان الزامی دانست واضافه كرد: در مرحله اول 400مدرسه و به تدریج سایر مدارس باید با مراجعه به سازمان دانش آموزی و گرفتن مجوز، نسبت به راه اندازی پایگاه تغذیه سالم اقدام كنند.
وی ازاولیا و مربیان و مدیران و معلمان مدارس درخواست نسبت به تشویق دانش آموزان به استفاده از مواد غذایی مفید و پرهیز از موادی كه زمینه ساز انواع بیماری های هستند اقدام كنند.
كرمپور یادآور شد:فرهنگیان و اولیای دانش آموزان می توانند در صورت مشاهده هر نوع تخلفی موارد را به شماره 1000830پیامك كنند تا مورد رسیدگی بازرسان قرار گیرد.ك/3
2094/ 6048