تهران - ایرنا - نتایج یك پژوهش جدید نشانی می دهد كه خوردن یك مشت گردو در روز می تواند به افرادی كه با خطر دیابت روبه رو هستند، كمك كند.

به گزارش ایرنا از رویترز، پزشكان و پژوهشگران دانشگاه ییل آمریكا، تحقیقی را بر روی 31 مرد و 81 زن از 25 تا 75 ساله انجام دادند و به غذای روزانه آنها 14 عدد گردو (حدود 56 گرم) برای مدت شش ماه اضافه كردند كه بهبود در كار رگ های خونی و كاهش كلسترول بد را كه می تواند به انعقاد خون و حملات قلبی منجر شود را نشان داد.
براساس این تحقیق گردو كه در اسیدهای چرب و مواد دیگری مانند فولیت و ویتامین «ای» غنی است با وجود داشتن كالری بالا، موجب افزایش وزن مصرف كنندگان نشد.
به گفته یكی از پژوهشگران طرح، افزودن گردو به غذا موجب افزایش كیفیت آن و سلامت كلی بدن و به ویژه كاردیو متابولیك خواهد شد، بدون اینكه اضافه وزن در افراد ایجاد شود زیرا گردو خاصیت سیركنندگی دارد و به نظر می رسد كالری های دیگر را كنار می زند و برای خودش جا باز می كند.
با این حال، در جریان مطالعه معلوم شد گردو در پائین آوردن فشار خون بالا و قند، دو عامل دیگر خطر ابتلا به دیابت، موثر نیست.
علمی** 1055 / 1200