به گزارش ایرنا از رویترز، پزشكان و پژوهشگران دانشگاه ییل آمریكا، تحقیقی را بر روی 31 مرد و 81 زن از 25 تا 75 ساله انجام دادند و به غذای روزانه آنها 14 عدد گردو (حدود 56 گرم) برای مدت شش ماه اضافه كردند كه بهبود در كار رگ های خونی و كاهش كلسترول بد را كه می تواند به انعقاد خون و حملات قلبی منجر شود را نشان داد.
براساس این تحقیق گردو كه در اسیدهای چرب و مواد دیگری مانند فولیت و ویتامین «ای» غنی است با وجود داشتن كالری بالا، موجب افزایش وزن مصرف كنندگان نشد.
به گفته یكی از پژوهشگران طرح، افزودن گردو به غذا موجب افزایش كیفیت آن و سلامت كلی بدن و به ویژه كاردیو متابولیك خواهد شد، بدون اینكه اضافه وزن در افراد ایجاد شود زیرا گردو خاصیت سیركنندگی دارد و به نظر می رسد كالری های دیگر را كنار می زند و برای خودش جا باز می كند.
با این حال، در جریان مطالعه معلوم شد گردو در پائین آوردن فشار خون بالا و قند، دو عامل دیگر خطر ابتلا به دیابت، موثر نیست.
علمی** 1055 / 1200
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
تهران - ایرنا - نتایج یك پژوهش جدید نشانی می دهد كه خوردن یك مشت گردو در روز می تواند به افرادی كه با خطر دیابت روبه رو هستند، كمك كند.