به گزارش خبرنگار ايرنا سيد صباح قريشي روز شنبه در ديدار تشكل هاي معلولان استان كردستان با استاندار در سنندج به فعاليت كميته مناسب سازي معابر استان كردستان و تشكيل مستمر جلسات اين كميته اشاره كرد و افزود: درخواست ما از سازمان هاي دولتي اجراي مصوبات كميته مناسب سازي است.
او با بيان اينكه مناسب سازي معابر، اعتبار و بودجه چنداني نياز ندارد گفت: اگر در ابتداي ساخت پياده رو، خيابان و يا ساختمان، دسترسي معلولان ديده شود ديگر پس از ساخت، نيازي به بودجه براي ايجاد آن نيست.
مديركل بهزيستي كردستان در ادامه سخنان خود با بيان اينكه استان كردستان جزو هفت استاني است كه غير از ويلچر برقي نيازي به وسايل كمك توانبخشي ندارد گفت: تمام وسايل كمك توانبخشي معلولان استان كردستان غير از ويلچر برقي را براي سال هاي 94و 95 تامين كرده ايم.
قريشي آمار معلولان شناسايي شده استان كردستان را 34هزار نفر اعلام كرد و افزود: اكنون 30هزار نفر از معلولان استان زير پوشش بهزيستي و چهار هزار نفر نيز پشت نوبتي هستند.
او يكي از چالش هاي موجود معلولان را تشكيل كمپين هاي حمايت از اين قشر دانست و گفت: اين كمپين ها، كرامت و عزت نفس معلولان را زير سوال مي برد و از ديد بهزيستي به عنوان متولي معلولان، اين كمپين ها وجاهت قانوني ندارد.
3033/1904
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵
سنندج- ايرنا- مديركل بهزيستي كردستان مناسب سازي معابر و خيابان ها را جزو مهمترين نيازها و دغدغه هاي معلولان دانست و گفت: اگرچه اقدامات خوبي در دو سال اخير در استان كردستان در اين جهت انجام شده اما كافي نيست و همچنان تا رسيدن به شرايط مطلوب فاصله زياد است.