مهرداد قطره روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: ميانگين بارندگي سال زراعي جاري (اول مهر تا 15آذرماه) امسال استان 107ميليمتر گزارش شده در حالي كه اين ميزان در مدت مشابه سال قبل 202 ميلمتر بوده است.
وي ميزان ميانگين بارش در بلندمدت (از اول مهرماه تا 15آذرماه) را 119 ميليمتر عنوان كرد وگفت: نسبت به ميانگين بلندمدت نيز بارش هاي امسال 10درصد كاهش داشته است.
وي گفت: چهارمحال و بختياري مطابق سال هاي گذشته با كاهش بارش مواجه است به طوري كه ميزان بارش در مركز استان از ابتداي سال زراعي جاري تاكنون 42 ميليمتر بوده و اين درحالي كه ميزان بارش سال زراعي گذشته در اين مدت در مركز استان 138ميليمتر بوده است.
قطره افزود: در ايستگاه كوهرنگ كه بيشترين ميزان بارش را همه ساله به خود اختصاص مي دهد، نيز در سال زراعي جاري 307ميليمتر بارش گزارش شده در حالي كه اين ميزان درمدت مشابه سال زراعي گذشته 426ميليمتر بوده است.
وي در خصوص ميزان بارش هاي شب گذشته تا صبح امروز گفت: در شهرستان كوهرنگ با شش ميليمتر باران و پنج سانتيمتر برف بيشترين ميزان بارش استان ثبت شده است.
وي گفت: هم اكنون در مناطق برف گير از جمله گرده هاي چري و شاه منصوري ارتفاع برف به 40 سانتيمتر رسيده است.
مديركل هواشناسي استان گفت: در بارش هاي شب گذشته تا صبح امروز در ايستگاه فلارد چهار ميليمتر، لردگان سه ميليمتر، اردل سه ميليمتر، شهركرد و مابقي ايستگاه ها نيز يك ميليمتر بارش ثبت شده است.
قطره افزود: بارش باران و برف در همه ايستگاه هاي استان تا پايان امشب ادامه دارد و اين سامانه در روزهاي آينده باعث كاهش نسبي دماي هوا در استان مي شود.
وي در خصوص سيلابي شدن مسيل ها و بروز اختلال در تردد جاده هاي كوهستاني هشدار داد و به دامداران و گلخانه داران توصيه كرد با توجه به افزايش برودت هوا، تمهيدات لازم را در اين خصوص بيانديشند.
به گزارش ايرنا، با توجه به اينكه استان چهارمحال وبختياري سرچشمه دو رودخانه كارون و زاينده رود و بخشي از رودخانه دز است، كاهش بارش ها در اين استان، استان هاي اصفهان و خوزستان را به طور مستقيم با چالش در تامين آب مواجه مي كند.
7360/ 6014/
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
شهركرد- ايرنا- مديركل هواشناسي چهارمحال وبختياري از كاهش 47 درصدي بارندگي در سال زراعي جاري (از اول مهرماه تا 15 آذرماه) نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان خبر داد.