به گزارش ايرنا ، حجت الاسلام منصور هاشمي دوشنبه در همايش سراسري وقف و رسانه پيرامون برنامه هاي هفته وقف افزود: در حوزه درمان ، ازدواج ، بيماري هاي صعب العلاج (سخت درمان) ، نيمه شعبان ، شهادت حضرت زهرا (س) ، غدير خم ، نانو تكنولوژي و علوم روز واقف كم داريم و از رسانه ها خواستاريم كه اين تبليغات را به جامعه ابلاغ كنند تا پاسخگوي نيازهاي جامعه باشيم.
وي بيان داشت: در استان هرمزگان به ازاي هر دوهزار و 800 نفر يك واقف وجود دارد كه اميدواريم كه اين امر با همكاري اهالي رسانه و جذب اعتماد مردم به حوزه وقف بيشتر شود.
مديركل اوقاف هرمزگان اظهاركرد: سال گذشته 130 وقف در استان هرمزگان به ثبت رسيد كه بيش از آمار سازماني بود و امسال نيز با تمهيدات و برنامه هايي كه در دست اجرا است ، اين ميزان به بيش از 140 مورد افزايش يابد.
مديركل اوقاف هرمزگان اظهاركرد: امسال از محل اجراي موقوفه هاي استان ، 10 ميليارد ريال براي عزاداري اباعبدالله هزينه شد و 18 ميليارد ريال از محل سرمايه گذاري اوقاف و چهار ميليارد ريال نيز از سوي دولت به ساخت و ساز اماكن و بقاع متبركه اختصاص يافت اما نسبت به بعضي از استان ها در بحث ساخت و ساز عقب تريم كه انتظار حمايت از سوي خيران و رسانه ها است.
هاشمي همچنين به برنامه هاي هفته وقف اشاره كرد و گفت: برگزاري شش همايش ياوران وقف در شهرستان هاي استان و تجليل از واقفان و چهره هاي برتر قراني ، گشايش نمايشگاه بزرگ وقف با موضوع وقف و اقتصاد مقاومتي ، همايش هاي صنفي ، محفل انس با قران ، نشست با خيران مسجد ساز ، ديدار با ائمه جمعه ، استاندار و فرماندار ، ديدار با علما و ائمه جمعه اهل سنت ، زنگ انشاء در مدارس ، عيادت از بيماران و ويزيت رايگان در بعضي از بقعه هاي متبركه از جمله اين برنامه ها است.
وي گفت: وقف حيات طيبه و بيمه هميشگي است و افرادي كه وقف مي كنند پرونده عمل آنها بسته نمي شود.
گفتني است استان هرمزگان داراي دوهزار و 800 موقوفه و بيش از 11 هزار و 800 رقبه وقفي است. ك/2
7195/6048
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۶
بندرعباس- ايرنا - مديركل اوقاف و امور خيريه هرمزگان گفت: با وجود اينكه اين استان بعد از خراسان جنوبي بيشترين آمار وقف هاي جديد منفتي در كشور را به خود اختصاص داده اما در بعضي از كارهاي اجتماعي با كمبود واقف مواجب است.