مهاباد- ايرنا- رزمايش نحوه مواجهه با افت فشار گاز و سرما با حضور استان هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي، كردستان و زنجان در شهرستان بوكان برگزار شد.

به گزارش ايرنا، رزمايش افت فشار گاز در شهرستان بوكان روز دوشنبه با حضور رئيس ايمني و آتش نشاني شركت ملي گاز، مدير عامل شركت گاز استان آذربايجان غربي، فرماندار و مسئولان چهار استان غرب كشور برگزار شد.
مديرعامل شركت گاز استان آذربايجان غربي در آيين گشايش اين رزمايش گفت: به دنبال افزايش شدت سرما و وسعت آن در سطح كشور و طولاني شدن مدت افت دما و بارش برف و كولاك، به طور طبيعي مصرف گاز در سطح كشور با افزايش قابل توجهي مواجه مي شود كه اين رزمايش در همين راستا برگزار شد.
منصور صادقيان ادامه داد: با توجه به اينكه 70 درصد سبد انرژي كشور را گاز تشكيل مي دهد و زندگي مردم با اين انرژي پاك عجين شده، از اين رو ارائه خدمات مستمر به مردم در شرايط بحراني و نبود اشكال در توليد، انتقال و توزيع از اهميت فراواني برخوردار است كه اين مانور مي تواند توان نيروهاي عمل كننده را در چنين شرايطي افزايش دهد.
مديرعامل شركت گاز آذربايجان با بيان اينكه هر روز به تعداد مشتركين شركت گاز افزوده مي شود، اظهار كرد: مصارف خانگي اولويت گازرساني در شرايط بحراني است چرا كه تهيه و استفاده از سوخت دوم براي مصارف خانگي امري مشكل است.
وي ادامه داد: در اين رزمايش 200 نفر از كاركنان متخصص با 85 دستگاه خودروي عملياتي شامل خودروهاي سنگين، نيمه سنگين و خودروهاي سواري و هشت دستگاه موتور سيكلت با كليه تجهيزات كه از استان هاي معين تهيه شده بود، حضور دارند.
صادقيان هدف از اجراي اين رزمايش را ارتقاي آمادگي و هماهنگي شركت گاز استان هاي معين و منطقه هشت، ارتقاي هماهنگي ما بين شركت گاز استان با ديگر استان ها، هشدار اهميت آمادگي مواجهه در برابر افت فشار گاز به مردم و ارتقاي آگاهي عمومي، ارزيابي توانمندي عملياتي عوامل شركت كننده در رزمايش، ارزيابي كارايي تجهيزات و فرايند مورد استفاده در رزمايش و شناسايي تهديدات، فرصت ها، نقاط ضعف و قوت عنوان كرد.
فرماندار بوكان نيز در اين رزمايش گفت: بحران فرايندي است كه به وسيله عوامل طبيعي و غير طبيعي به وجود مي آيد كه انسان ها را دچار آسيب مي كند و در اين شرايط مسئولان بايد از آمادگي كامل برخوردار باشند.
جمال خسروي ادامه داد: در زندگي امروز، بحران جزيي از زندگي مردم شده و مديريت بحران بايد با برنامه ريزي هاي از پيش تعيين شده، بحران ايجاد شده را مديريت و كنترل كند.
رئيس مديريت بحران شهرستان بوكان اظهار كرد: هدف از برگزاري رزمايش هايي از اين دست رفع شرايط بحران و بازگشت به شرايط عادي با استفاده از برنامه ريزي ها و كنترل آن و پيشگيري از حوادث ناگوار انساني است.
به گزارش ايرنا، در جريان برگزاري اين رزمايش، جريان گاز 9 منطقه شهر بوكان به صورت فرضي دچار افت و قطعي شد كه در مدت اجراي مانور، اين واحدها از سوخت جايگزين استفاده كردند.
شهرستان بوكان 60 هزار مشترك گاز دارد.
شهرستان بوكان با 225 هزار نفر جمعيت در جنوب آذربايجان غربي قرار دارد.
7510/6185/1905