كرمان - ایرنا - رئیس مجمع نمایندگان كرمان در مجلس شورای اسلامی گفت: 20 میلیارد تومان باید برای رفع مشكلات دانشگاه های علوم پزشكی این استان به صورت فوری اختصاص یابد.

به گزارش ایرنا، محمدمهدی زاهدی روز پنجشنبه در نشست شورای سلامت استان كرمان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی افزود: بدهی بیمه ها به دانشگاه های علوم پزشكی موجب شده این دانشگاه ها وضع مالی خوبی نداشته باشند و در این رابطه نیاز است این بدهی ها پرداخت شود.
وی اظهار كرد: بدهی سنگین بیمه ها به دانشگاه های علوم پزشكی یكی از مشكلات موجود است كه این میزان در استان كرمان 120 میلیارد تومان است.
وی همچنین گفت: یك فضای روانی در جامعه درباره كمبود دارو در استان كرمان ایجاد شده بود كه باید در این رابطه اطمینان بخشی به مردم انجام شود و مردم بدانند دارو به اندازه كافی در استان وجود دارد.
نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: شیوع آنفلوآنزا در كرمان، نگرانی جدی خانواده ها را در پی داشت و تعطیلی مدارس برای مردم آرامش بخش بود.
وی بیان كرد: تدبیر شورای سلامت استان در زمینه تعطیلی مدارس در روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری و تلاش های كادر بهداشتی و درمانی و دانشگاه های علوم پزشكی كرمان جای تقدیر دارد.
زاهدی افزود: همچنین باید از رسانه ها به دلیل اطلاع رسانی درست در زمینه آگاهی دادن به مردم تقدیر كنیم .

*اجرای طرح تحوب سلامت نیاز به تقدیر دارد
نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: اجرای طرح تحول نظام سلامت در كشور جای تقدیر دارد و نگرانی ما، تامین اعتبارات مالی این طرح است كه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را تحت تاثیر قرار می دهد.
محمدرضا پورابراهیمی افزود: از چهار هزار و 700 میلیارد تومان كه قرار بود به وزارت بهداشت داده شود بیشتر از 300 میلیارد تومان پرداخت نشده كه این امر وزارتخانه را تحت تاثیر قرار داده است.
وی اظهار كرد: مردم انتظار دارند با تداوم طرح تحول سلامت 90 درصد هزینه ها توسط دولت و 10 درصد توسط مردم پرداخت شود.
عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان مجلس درصدد هستند وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را همراهی كنند تا این شرایط ادامه یابد.
وی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی خواست، مطالبات دانشگاه علوم پزشكی را به صورت جدی پیگیری شود.
پورابراهیمی همچنین بر تسریع در صدور مجوزهای مربوط به توسعه بخش های بهداشتی و درمانی در استان كرمان تاكید كرد.
وی از حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در كرمان و تلاش های كادر دانشگاه های علوم پزشكی و كادر بهداشتی و درمانی این استان تقدیر كرد و گفت: در استان كرمان نگرانی های جدی درباره بیماری آنفلوآنزا ایجاد شده بود.
وی افزود: افتخار می كنیم كه یك وزیر بسیجی در راس مجموعه بهداشت و درمان كشور قرار دارد.
پورابراهیمی ادامه داد: برخی می خواهند از این فضاها سوء استفاده كنند و باید مراقب باشیم.

* وجود 250 هزار میهمان ناخوانده در كرمان

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: وجود 250 هزار میهمان ناخوانده یكی از معضلات استان كرمان است.
شهباز حسن پور افزود: سرانه ای برای اتباع بیگانه در استان كرمان در نظر گرفته نشده است.
وی اظهار كرد: كمبود تخت و تجهیزات بیمارستانی نیز یكی از مشكلات استان كرمان است.
وی به شیوع آنفلوآنزا در استان كرمان اشاره و تصریح كرد: شاید یك مقدار بیش از اندازه درباره آنفولانزا اطلاع رسانی شد اما فضایی كه در شبكه های مجازی وجود داشت این حجم اطلاع رسانی را لازم كرده بود.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس شورای اسلامی بودجه بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را نه تنها كاهش نمی دهد بلكه سعی می كنیم این بودجه را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: دهها سرمایه گذار برای ساخت بیمارستان در استان كرمان حاضر به سرمایه گذاری هستند اما باید روند ارائه مجوزها اصلاح شود.
حسن پور گفت: اقدامات شورای تامین استان كرمان در راستای ساماندهی به حاشیه نشینی بسیار خوب است كه پیشنهاد می كنم از این مناطق بازدید شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی شامگاه چهارشنبه به منظور بررسی اقدامات صورت گرفته برای كنترل بیماری آنفلوآنزای فصلی وارد كرمان شد.
وی پس از ورود به كرمان از بیمارستان افضلی پور این شهر بازدید و از بیماران بستری مبتلا به آنفلوآنزای H1N1 در این مركز آموزشی درمانی عیادت كرد.
دكتر قاضی زاده هاشمی همچنین نشستی را با مسئولان دانشگاه علوم پزشكی در كرمان برگزار و امروز پنجشنبه با نماینده ولی فقیه در استان نیز دیدار كرد.
حدود 600 نفر بر اثر ابتلا به آنفلوانزای فصلی از زمان شیوع این بیماری در استان كرمان بستری و 33 نفر فوت شدند.
3029/3028/1042