كرمانشاه - ايرنا - مدير انجمن حمايت از بيماران ديابتي استان كرمانشاه با بيان اينكه 50 درصد از بيماران مبتلا به ديابت از بيماري خود بي اطلاعند گفت: بخش وسيعي از 50 درصد باقي مانده در مراحل پيشرفته بيماري به فكر درمان خواهند افتاد.

به گزارش خبرنگار ايرنا دكتر فاطمه رضوان مدني روز دوشنبه در مراسم افتتاح اتوبوس ديابت كرمانشاه كه با حضور سرپرست معاونت سياسي و امنيتي استانداري كرمانشاه در محل كتابخانه مركزي بيمارستان طالقاني كرمانشاه برگزار شد اظهار كرد: ديابت يكي از پرهزينه ترين بيماري ها در سطح جهان است.
وي با بيان اينكه 346 ميليون نفر در دنيا به اين بيماري مبتلا هستند ادامه داد: اين بيماري نزديك به پنج ميليون ايراني را به خود گرفتار كرده است.
وي با اشاره به اينكه هفت تا هشت درصد از جامعه به ديابت مبتلا هستند ادامه داد: 80 درصد از تلفات اين بيماري در مناطق فقيرنشين و يا متوسط ديده شده است.
وي با بيان هزينه درمان در ديابت نوع يك 12 برابر و در ديابت نوع دوم 24 برابر است اظهار كرد: اين هزينه براي دولت و خانواده ها بيمار سنگين است.
اين مسئول، اطلاع رساني و معاينه جسمي شهروندان را از اهداف راه اندازي اتوبوس ديابت عنوان كرد و تصريح كرد: اين اتوبوس به محلات هشت گانه كرمانشاه خواهد رفت و علاوه بر معاينه و غربالگري، نحوه درست زيستن و چگونه خوردن را خواهد آموخت.
به گفته مدير انجمن حمايت از بيماران ديابتي استان كرمانشاه، از دو سال گذشته تاكنون به فكر راه اندازي اين اتوبوس بوده ايم كه اكنون با حمايت استانداري كرمانشاه، دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه و معاونت سياسي و امنيتي استانداري به نتيجه رسيده ايم.
ديابت بر اثر قطع توليد انسولين و يا عدم كاركرد مناسب آن در بدن به وجود مي آيد، انسولين هورموني است كه موادغذايي قندي و نشاسته و… را در بدن به انرژي تبديل مي كند.
7460/8066