زنجان -ايرنا- معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: وكلا بايد به صورت علمي و تخصصي فعاليت كنند و حتي سقف داشته هاي حرفه اي خود را ارتقا دهند.

محمد باقر الفت روز چهارشنبه در بيست و پنجمين همايش اتحاديه سراسري كانون وكلاي دادگستري ايران «اسكودا» در زنجان افزود: امروز فعاليت علمي و تخصصي وكلا موضوعي جدي است.
وي يادآورشد: امروز وكلا صرف نظر از هويت موكل، موضوع دعوا و نحوه دفاع، اين امنيت شغلي را دارند كه بتوانند در محاكم از موكلان خود دفاع كنند.
الفت اظهار كرد: تلاش مي شود تا در قوه قضاييه زمينه اي براي ايراد دفاع از سوي خود وكلا شكل بگيرد تا از اضطراب محاكم كاسته و روند دادرسي كوتاه تر شود.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: بدون ترديد در جمهوري اسلامي ايران هيچ وكيلي نمي تواند تحت تعقيب قرار گيرد و مي تواند در امنيت كامل به موضوع دعواي موكل خود رسيدگي كند.
وي خاطر نشان كرد: وكلا بايد به صورت تخصصي و علمي به موضوع وكالت و دادرسي بپردازند و سقف دانش خود را حفظ و حتي براي ارتقاي آن تلاش كند.
الفت ادامه داد: وكالت ها بايد علمي و رفتار وكيلان حرفه اي باشد و از ارتباط هاي مبهم و غير شفاف با پرسنل دادگاه ها كاسته شود.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: آنچه كه وكلا و قضات انتظار دارند ايجاد فضاي تعامل و تخصصي است تا ديگر شاهد رفتارهاي ناشايست نباشيم.
وي افزود: گاه مي توان شاهد كم لطفي هايي از جمله اطاله دادرسي، اتلاف وقت و طولاني كردن جريان رسيدگي به پرونده ها در محاكم بود كه بايد اين وضعيت اصلاح شود.
الفت يادآورشد: قضات بايد شخصيت حرفه اي وكلا را در صحن دادرسي حفظ و دادرسي ها را عادلانه و منصفانه برگزار كنند.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: تاكيد مسئولان قوه قضاييه بر اين است كه محاكم با رعايت احترام كامل اجرا شود و هيچ نوع الفاظ و اصطلاحات ناشايست در آن به كار نرود.
وي اظهار كرد: تلاش مي شود كه در مقطع حقوق دفاعي از قضات جوان استفاده و ذهنيت وكلا نيز از حضور در دادسراها پاك و اصلاح شود.
الفت بر لزوم مراجعه همه مردم به وكيل و مشورت گرفتن از وي قبل از وقوع هر گونه اختلاف تاكيد كرد و از تلاش قوه قضاييه براي بهره مندي هر خانواده ايراني از يك وكيل خبر داد.
3001/6085 /1596