ندا سليماني عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براي دستيابي به توسعه و پيشرفت كشور، نيازمند انجام تحقيق و پژوهش هستيم زيرا تا موفق به كشف پديدههاي جهان پيرامون خود نشويم، نميتوانيم به اهدافي كه مدنظر داريم، دست يابيم.
وي بيان كرد: مهمترين حلقه مفقوده در نظام آموزشي ما، فقدان آموزشهاي كاربردي در طراز نياز جامعه و تبديل علم به محصول و ثروت براي رشد و پيشرفت است.
وي از نيروي انساني به عنوان ثروت پايدار يك جامعه ياد كرد و گفت: آموزش و پرورش و دانشگاه ها بايد كانون رشد و تعالي و ريل توسعه علمي و آموزشي براي اقتدار منطقهاي در سند چشمانداز باشد.
سليماني با بيان اينكه نبود سرمايهگذار براي خريد پژوهشهاي كاربردي يكي از معضلات امروزي محسوب ميشود، اظهاركرد: هنوز اعتماد لازم در ميان مردم نسبت به انجام پژوهشهاي كاربردي وجود ندارد، از اين رو سرمايهگذاراني كه ميتوانند در راستاي عملياتي كردن اين پروژهها افراد كاردان را همراهي كنند بايد بيشتر وارد عرصه شوند.
وي گفت: تا زماني كه نتيجه پژوهشها در زندگي مردم نمود پيدا نكند نميتوان اعتمادي نسبت به پژوهشها در ميان مردم ايجاد كرد، در نتيجه اين پژوهشها بايد در جامعه قابليت عملياتي شدن داشته باشند.
وي گفت: همانطور كه در امر نهادينه كردن آموزش گام برداشتيم، اكنون نيازمند نهادينه كردن پژوهش با برنامهريزي دقيق و همت قوي هستيم.
تهرام/7243//1348
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۱
تهران- ايرنا- يك استاد دانشگاه، پژوهش را يكي از مهمترين راهكارهاي توسعه كشور عنوان كرد و گفت: گسترش رفاه در جامعه در توجه به تحقيقات كاربردي و ايجاد تفكر فرهنگ پژوهش امكانپذير است.