تهران- ایرنا- تشریح مغز انسان در كارگاهی با عنوان 'تشریح مغز تازه و واقعی انسان' در چهارمین كنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی با حضور اساتید و صاحب نظران داخلی و خارجی حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی انجام می شود.

به گزارش گروه علمی ایرنا از دبیرخانه چهارمین كنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی، دكتر بهرام تیموری عضو كمیته دانشجویی این كنگره اظهار كرد: در این كارگاه، ضمن آناتومی مغز واقعی انسان، كاركرد هر بخش از مغز توسط متخصصان توضیح داده می شود.
وی همچنین به برگزاری 'Stand up علوم اعصاب' برای بررسی كمدی، طنز و خنده از نظر علوم اعصاب، اشاره كرد و گفت: این برنامه توسط نوروساینتیست های جوان در بعدازظهر روز دوم كنگره علوم اعصاب (سوم دی ماه) برگزار خواهد شد.
تیموری افزود: برگزاری كارگاه 'كمیته محصول قابل ارائه به بازار در حوزه علوم اعصاب'، از دیگر برنامه های كمیته دانشجویی كنگره علوم اعصاب است كه مباحث آن در ادامه برنامه
'نوروویكند'، به چگونگی كاربرد تحقیقات در زندگی روزمره مردم می پردازد.
وی ادامه داد: در این كارگاه این مساله بررسی می شود كه آیا محصولی را می توان در حوزه علوم اعصاب تولید كرد و یا علوم اعصاب فقط در چارچوب آزمایشگاه است.
نوروویكند (Neuroscientists Weekend) ، رویدادی است در گروه استارتاپ ویكندها و هدف آن، گردهم آوردن تمام علاقمندان و ایده پردازان حوزه علوم اعصاب برای ایده پردازی، تشكیل تیم و عملی كردن یك طرح كاربردی، قابل اجرا و سودآور (توسط تیم) است.
نوروویكند با شعار No Talk, All Action، بر آن است تا پروژه های نوروساینس را از آزمایشگاه به صنعت و زندگی افراد عادی جامعه وارد كند. چراكه یكی از اشكالات حوزه نوروساینس كه باعث می شود نتوان به عنوان یك شغل به آن نگاه كرد، درآمدزا و كاربردی نبودن آن است.
توجه به این مهم و پرورش خلاقیت و نگاه جامعه محور می تواند این رشته كاربردی را از بستر دانشگاه و آزمایشگاه به جامعه وارد و علاوه بر پوشش دادن نیازهای جامعه آن را درآمدزا و كاربردی كند.
تیموری یادآور شد: كمیته دانشجویی با پشتیبانی و حمایت انجمن علوم اعصاب ایران و مركز تحقیقات سلولی مولكولی دانشگاه علوم پزشكی ایران، در چهارمین كنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی فعالیت می كند.
800 مقاله منتخب از میان مقالات رسیده به چهارمین كنگره بین المللی علوم اعصاب پایه و بالینی، در مدت سه روز برگزاری این كنگره به صورت سخنرانی و پوستر در دو سطح پایه و بالینی به متخصصان و كارشناسان شركت كننده ارائه خواهد شد.
سلول های بنیادی عصبی، صرع، اختلالات تكاملی، نقشه برداری مغز، رشد و تكامل كودكان، فلسفه ذهن، علوم اعصاب شناختی و توانبخشی عصبی از جمله محورهای مورد بحث در این كنگره است.
چهارمین كنگره علوم اعصاب پایه و بالینی، از پنج تا 16.5 امتیاز بازآموزی برای كارشناسان و متخصصان شركت كننده در رشته های مختلف علوم پزشكی برخوردار است.
این كنگره به همت دانشگاه علوم پزشكی ایران و با همكاری انجمن علوم اعصاب ایران، دانشگاه های علوم پزشكی شهید بهشتی، تهران، كرمان، شیراز، دانشگاه تربیت مدرس، موسسه رویان و با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در روزهای دوم تا چهارم دی ماه در مركز همایش های رازی برگزار می شود.
در این كنگره 10 نفر از اساتید و صاحبنظران خارجی حوزه علوم اعصاب و علوم شناختی، از كشورهای كره جنوبی، چین، فرانسه، ایتالیا، انگلیس و آلمان شركت خواهند داشت.
علمی **1354**1834