ابراهيم شاد قوشچي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: بيشترين تعداد اين حوادث را آتش سوزي هاي داخل خودرو به خود اختصاص داده اند كه اين امر نيز به علت استفاده شهروندان از لوازم يدكي غير استاندارد و فرسوده حادث شده است.
وي با اشاره به اينكه ميانگين زمان رسيدن سرصحنه حادثه در آتش نشاني اروميه، چهار تا شش دقيقه است، اضافه كرد: يكي از مهمترين علت هاي دير رسيدن ماموران به صحنه حادثه، ترافيك در معابر است كه بهبود اين زمان به همكاري شهروندان بستگي دارد.
وي اظهار كرد: در حال حاضر 9 ايستگاه آتش نشاني در اروميه وجود دارد كه اميدواريم تا پايان سال به 11 ايستگاه افزايش يابد و در اين صورت مي توان زمان رسيدن سر صحنه حادثه و همچنين كيفيت ارائه خدمات را به ميزان زيادي بهبود بخشيد.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اروميه ادامه داد: با تلاش هاي صورت گرفته امسال بر تعداد ماشينآلات آتشنشاني اضافه و علاوه بر آن، اين سازمان به نردبان نجات 54 متري مجهز شده است.
شاد قوشچي در خصوص جذب نيروهاي امدادرسان زن در شهرداري اروميه گفت: اين طرح به صورت پايلوت در شهرهاي كرج و شيراز اجرا مي شود كه در صورت تاييد و موافقت در شهرهاي ديگر كشور به ويژه اروميه به اجرا در مي آيد.
سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني از زيرمجموعه هاي شهرداري است كه در سال هاي گذشته اقدامات خوبي براي تجهيز اين سازمان در اروميه انجام شده است.
آتش سوزي، ورود حيوانات وحشي به منازل و داخل شهر، نجات جان انسان ها در حوادث مختلف، امدادرساني در ريزش ساختمان ها از جمله وظايف آتش نشاني به شمار مي رود.
2093/8137
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۸
اروميه - ايرنا - مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اروميه گفت: ماموران اين سازمان، امسال در 800 حادثه شهري حضور يافته و امداد رساني كرده اند.