سنندج- ايرنا- مديركل وصول حق بيمه صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستائيان و عشاير گفت: هم اكنون يك ميليون و 350 هزار نفر از روستاييان، عشاير و كشاورزان در سطح كشور از تعهدات اين صندوق بهره مند هستند.

به گزارش ايرنا عباس باقري روز پنجشنبه در كارگاه آموزشي كارگزاران صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان و عشاير استان كردستان در سنندج، ميانگين پوشش بيمه اي اين صندوق را در سطح كشور 22 درصد ذكر كرد.
وي افزود: هم اكنون سه هزار و 536 دفتر كارگزاراي در دور افتاده ترين نقاط كشور مستقر شده است.
وي با اشاره به اينكه پوشش بيمه اي روستاييان و عشاير در استان كردستان در سال هاي 93 و 94 رشد خوبي داشته است گفت: تاكنون 42 هزار خانوار از جمعيت مشمول استان عضو اين صندوق شده اند اما تا رسيدن به نقطه مطلوب هنوز فاصله هست.
وي با بيان اينكه كردستان از ميان 30 استان كشور در رده نهم كشوري قرار دارد افزود: پيش بيني مي شود 138 هزار خانوار در كردستان بتوانند از تعهدات صندوق بهره مند شوند.
وي اظهار كرد: صندوق بيمه اجتماعي كشاورزان، روستاييان و عشاير در سال 84 با هدف حمايت از روستاييان، بهبود زندگي معيشتي و ارايه خدمات مطلوب به آنها تاسيس شد.
باقري يادآورشد: قوانين بين المللي در تمام دنيا قابل اجراست و در ماده (22) جهاني همه افراد بشر را نيازمند به تامين اجتماعي مي داند.
وي با اشاره به اصل (29) قانون اساسي برخورداري از بيمه هاي اجتماعي بازنشستگي و از كارافتادگي را حق همگاني آحاد جامعه دانست و گفت: دولت موظف است در راستاي ارايه خدمات مطلوب به روستاييان و عشاير تلاش كند.
وي با اشاره به توجه ويژه دولت به صندوق بيمه عشاير و روستاييان گفت: اميد است اين نهاد در راستاي ارايه خدمات مطلوب و آسان به جامعه و پوشش حداكثري افراد مشمول گام بردارد.
او حمايت هاي بيمه اجتماعي صندوق را شامل بيمه بازنشستگي، مستمري از كار افتادگي، مستمري فوت و بيمه محصولات كشاورزي عنوان كرد و گفت: جبران خسارت به افرادي كه متحمل خسارت شده اند يكي از خدمات صندوق بيمه اجتماعي روستاييان است.
وي افزود: در اين راستا دولت موظف است در حوزه تامين اجتماعي پيشگيري و پيش بيني هاي لازم را به عمل آورد.
به گفته وي برخوراري از سلامت، رفاه، امنيت غذايي، تامين اجتماعي و فرصت هاي برابر در افق 1404 برنامه توسعه، مورد توجه جدي قرار گرفته است.
جبار احمد پور مدير دفتر صندوق بيمه اجتماعي روستاييان و عشاير استان كردستان نيز در اين كارگاه ، تغيير نگرش مردم نسبت به عضويت در صندوق بيمه اجتماعي را ضروري دانست و بر تغيير نگرش مردم در راستاي افزايش پوشش بيمه اجتماعي و تسهيل ارايه خدمات مطلوب آحاد جامعه تاكيد كرد.
7352/1904