به گزارش خبرنگار ایرنا فداكاری معلمان كشورمان تازگی ندارد و از گذشته ها شاهد ایثار و از خودگذشتگی بزرگ مردان عرصه تعلیم و تربیت در جای جای ایران اسلامی بوده ایم.
سرزمین فداكاری های بزرگ عنوانی است كه رهبر معظم انقلاب در سفر اردیبهشت ماه سال 1388خود به استان كردستان برای این استان برگزیدند.
هفتم دی ماه امسال از 13معلم فداكار عرصه تعلیم و تربیت در جریان برگزاری دومین جشنواره جلوه های معلمی با حضور وزیر آموزش و پرورش در تهران تجلیل شد.
این معلمان فراتر از وظایف سازمانی خود برای دانش آموزان، ایثار و فداكاری قابل توجهی از خود انجام داده اند.
در میان این معلمان اسامی ثریا مطهرنیا از بیجار و شب بو یوسفی از دهگلان به چشم می خورد.
ثریا مطهر نیا به واسطه شناسایی و حمایت از 90 دانش آموز و تامین هزینه درمان، شناسایی 220 دانش آموز بی بضاعت و پرداخت 60 مورد كمك هزینه، پیگیری 42 مورد جراحی فوق تخصصی برای دانش آموزان تا انجام كامل درمان و تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان نیازمند جراحی های ترمیمی در سال 94 مورد تجلیل قرار گرفت.
همچنین شب بو یوسفی به واسطه نجات دانش آموزان از آتش سوزی، تهیه كتاب، وسایل مدرسه، پوشاك، عینك و صبحانه دانش آموزان بی بضاعت، كمك به ادامه تحصیل دانش آموزان دارای بیماری های خاص، كمك نقدی و غیرنقدی به خوابگاه مدرسه و جذب دانش آموزان روستاهای اطراف برای ادامه تحصیل و تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان یتیم در دومین جشنواره جلوه های معلمی تجلیل شد.
فداكاری معلمان در كردستان پایان ندارد و دو سال گذشته نیز شاهد ایثار محمدعلی محمدیان معلم مریوانی بودیم كه در حمایت از شاگردش كه به بیماری ناشناخته ای مبتلا شد، موهای سرش را تراشید.
نام و یاد مرحوم مظفر ادهمی معلم فداكار كامیارانی نیز هیچگاه از اذهان مردم كردستان پاك نمی شود، آن مرحوم در سال 76 به خاطر نجات دانش آموزش از سیلاب، جان خود را تقدیم كرد و از این جهان پر كشید.
استان كردستان حدود 256هزار دانش آموز و نزدیك به 26هزار فرهنگی دارد.
3033/1904
تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۱
سنندج- ایرنا- حضور دو معلم كردستانی در میان 13 معلم فداكار كشور بار دیگر فداكاری مردم دیار فداكاری های بزرگ را در اذهان یادآوری می كند معلمانی كه از جان و مال خود گذشتند تا شاگردانشان در آسایش و امنیت باشند.