تهران- ايرنا- كارگروه كرسي و گرنت پژوهشي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از آغاز فعاليت خود 50 گرنت پژوهشي به محققان كشور اعطاء كرده است.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمي ايرنا از روابط عمومي معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري، زينب فرهادي دبير كارگروه كرسي و گرنت پژوهشي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي وفناوري رياست جمهوري گفت: اعطاي پژوهانه يا گرنت پژوهشي يكي از برنامه‌هاي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري است كه در راستاي حمايت از آن دسته از محققان تراز اولي است كه شرايط اعطاي كرسي پژوهشي براساس دستورالعمل مصوب را دارا نبوده اما داراي مدارج علمي بالا و برنامه راهبردي پژوهشي مناسب هستند.
وي با اشاره به اين كه در حال حاضر اين پژوهانه به دو شكل ملي و بين المللي به محققان اعطا مي‌شود افزود: پژوهانه (گرنت) ملي، به پژوهشگران ايراني شاغل در دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي داخل كشور اعطاء مي‌شود و پژوهانه (گرنت) بين المللي به پژوهشگران ايراني خارج از كشور اعطاء مي‌شود، اين دسته از پژوهشگران و فناوران بايد در سازمان‌ها، دانشگاه‌ ها و يا مراكز پژوهشي معتبر وزارت علوم شاغل باشند.
وي اظهار كرد: تاكنون 50 گرنت پژوهشي به پژوهشگران عضو هيئت علمي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي كشور با حداقل مرتبه استادياري و داراي توانمندي‌هاي پژوهشي ويژه با هدف كمك به ايجاد ظرفيت‌هاي علمي و فناوري جديد اعطا شده است.
وي ادامه داد: بعد از تكميل فرم درخواست توسط متقاضي درخواست در كارگروه تخصصي بررسي شده و با پذيرش و تاييد درخواست تفاهمنامه همكاري امضا مي‌شود.
فرهادي گفت: صاحبان پژوهانه گزارش عملكرد خود را پس از پايان يك سال بعد از عقد تفاهمنامه ارائه مي‌دهند. همچنين گزارش عملكرد سالانه ارائه شده مجري پژوهانه، توسط كارگروه بررسي و در صورت ضرورت براي يك فرد متخصص در آن رشته ارسال و پس از كسب نظر مشورتي در رابطه با ادامه يا توقف پژوهانه تصميم گيري مي شود.
علمي (1) ** 9340**2017