قم- ايرنا - در نخستين اجلاس استاني نماز در تالار قدس مجتمع آموزش عالي امام (ره) قم جمعي از فعالان، خادمان، مروجان فرهنگ اقامه نماز جماعت و همچنين خيرين مسجد ساز اين استان با حضور مسئولان و شخصيت هاي مختلف بويژه وزير آموزش و پروش مورد تجليل قرار گرفتند.

به گزارش ايرنا، امام جمعه موقت قم در اين مراسم ضمن تقدير و تشكر از ستاد اقامه نماز و همچنين كليه دستگاه هايي كه نقش مهمي در برگزاري اين اجلاس ايفا كردند، اظهار داشت: حركت ها و نهضت هايي كه براي اقامه نماز انجام مي شود، در ترويج و پاسداشت اين فريضه الهي اهميت زيادي دارند.
حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد سعيدي با بيان اينكه تاثير برگزاري چنين مجالس و همايش هايي مشروط به رعايت برخي نكات از سوي برگزار كنندگان آن است، گفت: بدون شك اگر كساني كه اين مراسم ها را پيش بيني و تدارك مي بيينند، خود مقيم و اقامه كننده نماز نباشند، هرگز نخواهند توانست در راستاي ترويج اين فرهنگ گرانسنگ بر روي مخاطبان خود كمترين تاثيري را داشته باشند.
وي افزود: ولي اگر همه آنها مزين و متصف به ويژگي هاي نماز باشند، و ديگران را نيز به سمت نماز هدايت و راهنمايي كنند، بي شك شاهد نزول بركات و رحمت الهي، و متنعم شدن همگان از آن خواهيم بود.
همچنين در آغاز اين مراسم نيزرئيس ستاد اقامه نماز استان قم مهمترين هدف برگزاري اين اجلاس را ترويج فرهنگ اقامه نماز جماعت در جامعه دانست، و اشاره به برگزاري بيست و چهارمين دوره اجلاس سراسري نماز در اوايل بهمن ماه امسال در استان قزوين، تصريح كرد: با توجه به اينكه امكان حضور همه فعالان نماز در آن اجلاس نيست، لذا ستاد اقامه نماز كشور بر آن شد، تا برپايي يك اجلاس استاني را به منظور تقدير و تشكر از فعالان نماز در استان هاي مختلف تدارك ببيند.
محمد خامه يار با بيان اينكه قم به لحاظ نماز وضعيت خوب و مناسبي را به بركت وجود حوزه هاي علميه دارد، تصريح كرد: اجلاس استاني نماز در بسياري از استان هاي كشور برگزار شده، و قم جز آخرين استان هاي برگزار كننده اين اجلاس محسوب مي شود.
دبير شوراي اقامه نماز قم با بيان اينكه استانداري قم و همچنين شوراي نماز اين استان متشكل از 15 دستگاه اجرايي، نقش عمده اي را در برگزاري اين همايش داشتند، تصريح كرد: تمام هزينه هاي آن از طريق مشاركت هاي مردمي تامين شده است.
رئيس ستاد اقامه نماز قم با اشاره به اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در بيش از 800 مدرسه و اداره استان، تصريح كرد: در حالي كه بسياري از استان ها از نعمت امام جماعت روحاني محروم هستند، اكثر ائمه جماعات مدارس و ادارات قم روحاني هستند.
وي با تاكيد بر دستاوردهاي خوبي كه برگزاري اين اجلاس مي تواند در راستاي ترويج فرهنگ نماز داشته باشد، تصريح كرد: خادمين و دبيران اقامه نماز و به طور كلي مناديان نماز و همه كساني كه به عشق نماز در اين محفل حضور پيدا كردند، بايد كارهاي نو و جديدي را براي ترويج فرهنگ نماز ارائه دهند، تا قم به عنوان شهر كريمه اهل بيت به هنگام اذان و اقامه نماز وضعيتي متفاوت تر از شهرهاي ديگر داشته باشد.
در اين مراسم علاوه بر فعالان نماز قم يكي از شيعيان آفريقايي مقيم قم نيز كه به عنوان ميهمان خارجي در اين اجلاس شركت كرده بود، ضمن بيان سخناني پيرامون نماز به صورت ويژه مورد تجليل قرار گرفت.ك/3
7403/ 6133/