طهمورث لاهوتي اشكوري روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از ابتداي سال 93 تا كنون؛ 250 واحد صنعتي و توليدي در نواحي صنايع كوچك و متوسط در گيلان راكد و تعطيل شده اند، كه با پيگيري ها و شناسايي عوارض موجود در ايجاد مشكل در اين واحدها، 50 واحد توليدي و صنعتي به چرخه توليد بازگشته است.
وي تصريح كرد: از اين 50 واحد توليدي و صنعتي راكد و تعطيل ، تعداد 30 واحد در سال 93 و تعداد 20 واحد در سال 94 احيا و مشغول به فعاليت هستند.
لاهوتي اشكوري با بيان اينكه تمامي واحدهاي توليدي و صنعتي بهدليل عوامل مختلف ممكن است موجب مشكل و عدم ادامه فعاليت شوند، بيان كرد: عواملي چون ركود اقتصادي، كمبود نقدينگي، كاهش توليد در حوزههاي مختلف موجب ركود در فرآيند فعاليت يا تعطيلي در واحدهاي صنعتي ميشود.
وي تصريح كرد: آسيب پذيري واحدهاي كوچك و متوسط بهدليل كم بودن حجم سرمايهگذاري و ميزان سرمايه در گردش و همچنين به سبب انتظار بازگشت سرمايه به چرخه توليد، بيشتر از صنايع بزرگ و مادر است.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي گيلان بيان كرد: با ارزيابي هاي انجام شده، كمبود نقدينگي در بخش سرمايه در گردش، اختلاف بين شركا، مشكلات در بخش مواد اوليه و ماشين آلات، فقدان بازار و عدم شناسايي بازار از طرف سرمايهگذار واحد صنعتي مهمترين عوامل ركود در واحدهاي صنعتي و توليدي استان مي باشد.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي گيلان يادآورشد: قانونمند شدن اجاره واحدهاي صنعتي به سرمايهگذاران جديد از سال 93 از سوي مجموعه شهركها نواحي صنايع كوچك و متوسط به شركت شهركهاي صنعتي ابلاغ شد.
لاهوتي اجاره دادن واحد توليدي و صنعتي را يكي از راهكارهاي احياي واحدهاي راكد و تعطيل شده عنوان و تصريح كرد: صاحبان واحدهاي صنعتي كه بهدلايل مختلف تعطيل شدهاند، مي توانند واحدهاي صنعتي تعطيل شده خود را به متقاضيان و سرمايهگذاراني كه با داشتن منابع مالي محدود قصد در ورود مستقيم منابع موجود در بخش توليد را دارند اما قصد هزينه كردن در بخش ساختمان و تجهيزات را ندارند، اجاره دهند و از اين طريق واحد صنعتي خود را نيز احيا كنند.
لاهوتي با بيان اينكه گذراندن دورههاي آموزشي و تورهاي صنعتي ، علم و دانش فني افراد را درباره شناسايي نوع صنعت خود آگاه ميسازد، افزود: بخشي از اين دورههاي آموزشي بهمنظور آگاهي كامل سرمايهگذاران در بخش صنعت خود قبل از گرفتن مجوز پروانه ساختمان براي مديريت مالي و بازرگاني واحدها الزامي است.
33 شهرك و نواحي صنعتي در اختيار مصوب در استان وجود دارد كه حدود 700 واحد بهره بردار در آنها فعال است.
با اين تعداد واحد بهره بردار در شهر ك ها و نواحي صنعتي استان براي حدود هشت هزار و 500 نفر اشتغال مستقيم و حدود چهار هزار نفر اشتغال غير مستقيم ايجاد شده است.ك/3
7296/6070
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲
رشت- ايرنا- مديرعامل شركت شهرك هاي صنعتي استان گيلان گفت: 50 واحد توليدي و صنعتي از 250 واحد راكد و تعطيل در نواحي صنايع كوچك و متوسط استان به چرخه توليد بازگشته است.