یاسوج - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری كهگیلویه و بویراحمد با بیان اینكه از ظرفیت اقتصادی گیاهان دارویی این استان بهره وری نشده، بر لزوم تشكیل ستاد هماهنگی امور گیاهان دارویی استان تاكید كرد.

مجید محنایی روز سه شنبه در در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: كشت گیاهان دارویی در كهگیلویه و بویراحمد می تواند زمینه ساز اشتغال پایدار و گامی در راستای كمك به درآمدزایی بهره برداران جوامع محلی شود.
وی بیان كرد: برای شكوفایی اقتصادی ظرفیت گیاهان دارویی كهگیلویه و بویراحمد ستاد هماهنگی گیاهان دارویی این استان در راستای بهره گیری از ظرفیت گیاهان دارویی و داروهای گیاهی استان تشكیل و راه اندازی خواهد شد.
محنایی اظهار كرد: این ستاد با همكاری مراكز دانشگاهی، تحقیقاتی و پژوهشی و مدیران اجرایی مرتبط كهگیلویه و بویراحمد شامل سازمان جهاد كشاورزی و اداره های كل منابع طبیعی و آبخیزداری و حفاظت محیط زیست استان تشكیل و فعالیت خود را آغاز می كند.
وی عنوان كرد: گیاهان دارویی می تواند ظرفیت ارزشمندی برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال پایدار در كهگیلویه و بویراحمد باشد.
محنایی ابراز داشت: به دلیل وجود ظرفیت چشمگیر، منابع غنی و تنوع بالای گیاهان دارویی در كهگیلویه و بویراحمد باید برنامه ریزی و سرمایه گذاری لازم در زمینه تولید و فرآوری گیاهان دارویی این استان در دستور كار قرار گیرد.
وی افزود: معرفی وضعیت كهگیلویه و بویراحمد به لحاظ داشتن موقعیت، جایگاه، ظرفیت و تنوع بالای گیاهان دارویی برای جذب سرمایه گذاران ملی و خارجی در برنامه كار متولیان اقتصادی این استان باشد.
محنایی گفت: ظرفیت مناسب كهگیلویه و بویراحمد در زمینه وجود گیاهان دارویی می طلبد كه در این راستا سیاستگذاری و برنامه ریزی اساسی انجام شود.
وی بیان كرد: رویكرد جهانی به استفاده از گیاهان دارویی و تركیبات طبیعی در صنایع دارویی و غذایی است و امروزه گرایش به مصرف داروهای شیمیایی در دنیا كمتر شده و به طور روزافزون به داروهای طبیعی و گیاهی برمی گردد.
محنایی اظهار كرد: بهره گیری از گیاهان دارویی به عنوان منابع تجدیدشونده در ایجاد اشتغال، درآمدزایی پایدار، تامین سلامت و مسائل بهداشتی و درمانی دارای اهمیت بسزایی است و این فرآیند باید به طور جدی مورد توجه و تاكید مسئولان اجرایی كهگیلویه و بویراحمد باشد.
7535/6162