ياسوج - ايرنا - مديركل مددكاري اجتماعي و مشاوره بنياد شهيد و امور ايثارگران گفت: حفظ، توسعه و استمرار سرمايه مهم ايثارگري و فرهنگ ايثار و شهادت تضمين كننده آينده كشور است.

به گزارش خبرنگار ايرنا،حجت الاسلام محمدحسن كاوياني راد روز پنجشنبه در نشست مشترك شوراي هماهنگي امور ايثارگران دستگاه هاي اجرايي كهگيلويه و بويراحمد و شوراي مشورتي استاندار در امور ايثارگران افزود: سرمايه اجتماعي شامل انواع مختلفي است و بر دو مبناي اساسي اعتماد و مشاركت مردم شكل مي گيرد.
وي بيان كرد: سرمايه ايثارگري و فرهنگ ايثار و شهادت يكي از انواع مهم سرمايه هاي اجتماعي محسوب مي شود و ساير سرمايه ها را نيز تحت تاثير خود قرار مي دهد.
كاوياني راد اظهار كرد: بايد استفاده بهينه و مطلوبي از سرمايه ايثارگري و فرهنگ ايثار و شهادت در كشور شود زيرا يك امانت ارزشمند در دست مردم و مسئولان اجرايي است.
وي عنوان كرد: انقلاب اسلامي ايران و دوران هشت سال دفاع مقدس دو نمونه بارز از سرمايه هاي اجتماعي در كشور به شمار مي رود.
كاوياني راد با تاكيد بر لزوم خدمت رساني بيشتر و مطلوبتر به جامعه ايثارگري و خانواده شهداي كشور، ابراز داشت: توجه هر چه جدي تر به رفع مشكلات بيكاري، درمان و مسكن و تلاش براي تامين رفاه و معيشت اين قشر از جامعه بايد دغدغه تمام مسئولان اجرايي و متوليان امر باشد و اقدام هاي روزافزوني در همين راستا انجام شود.
مديركل مددكاري اجتماعي و مشاوره بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: ارائه انواع خدمات به جامعه ايثارگري و خانواده شهداي كشور با شرط حفظ منزلت و احساس عزت آنان انجام شود و بايد درخواست ها و تقاضاهاي اين قشرها نيز مديريت شده باشد.
كاوياني راد گفت: بايد گفتمان جديدي در زمينه انواع سلامت جامعه ايثارگري و خانواده شهداي شامل سلامت جسمي، رواني، معنوي، ديني، اخلاقي و اجتماعي در كشور شكل گيرد.
وي بيان كرد: وضعيت سلامت جسمي، رواني، معنوي، ديني، اخلاقي و اجتماعي جامعه ايثارگري و خانواده شهداي كشور بررسي و ارزيابي شود.
كاوياني راد اظهار كرد: هيچ قانون و يا برنامه اي در زمينه كمك به ارتقاي انواع سلامت جامعه ايثارگري و خانواده شهدا در كشور وجود ندارد.
وي عنوان كرد: اداره هاي كل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان هاي كشور به همراه مسئولان اجرايي در راستاي بهبود سلامت اجتماعي جامعه ايثارگري و خانواده شهدا تلاش و اقدام كنند تا اين امر مهم مغفول نماند.
7535/6162 / 1539