ماجد رموزي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره را شامل 100 اثر سرمقاله و يادداشت، مقاله، تحليل و تفسير، 31 اثر تيتر، 36 اثر خبر، 101 اثر گزارش، 63 اثر عكس، 21 اثر طنز و كاريكاتور، 40 اثر مصاحبه، 25 اثر صفحه آرايي و گرافيك مطبوعاتي و 18 اثر نيز در بخش ويژه شامل شعار سال و آسيب هاي اجتماعي اعلام كرد.
به گفته او در بخش كُردي جشنواره نيز 27 اثر به دبيرخانه رسيده است.
وي با اعلام اتمام مدت زمان ثبت نام در اين جشنواره افزود: آخرين مهلت ارسال آثار به اين جشنواره 20 دي ماه بود كه به دليل استقبال بسيار خوب اصحاب رسانه اين زمان تا 30 دي به مدت 10 روز تمديد شد.
وي اظهار كرد: آثار بعد از جمع بندي به دفتر مطالعات و برنامه ريزي رسانه هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ارسال مي شود و از طريق آنان در اختيار داوران قرار مي گيرد.
به گفته وي اسامي داوران دو بخش كُردي و فارسي اين جشنواره به زودي از طريق رسانه ها اعلام مي شود.
كارشناس مسوول مطبوعات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي كردستان با بيان اينكه داوري اين آثار حدود 10 روز طول مي كشد گفت: آيين اختتاميه جشنواره و معرفي نفرات برتر روز سه شنبه 20 بهمن در مجتمع فرهنگي هنري فجر سنندج برگزار مي شود.
وي در مورد داوران اين جشنواره نيز گفت: آثار بخش فارسي را داوراني در تهران كه از سوي دفتر مطالعات و برنامه ريزي رسانه هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مشخص شده اند داوري مي كنند و آثار بخش كُردي نيز در استان توسط اساتيد خبره داوري مي شود.
به گفته او اين جشنواره به همت خانه مطبوعات استان كردستان و با همكاري معاونت ارتباطات و امور بين الملل دفتر نماينده ولي فقيه در كردستان، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان و معاونت مطبوعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي گزار مي شود.
رموزي دعوت از داوران اين جشنواره براي حضور در آيين پاياني و برگزاري نشست نقد آثار را يكي از برنامه هاي جنبي اين جشنواره دانست و گفت: كارگاه آسيب شناسي مطبوعات محلي نيز در حاشيه اين جشنواره برگزار مي شود.
اين جشنواره به دو زبان كُردي و فارسي و هر زبان نيز در رشته هاي تيتر، خبر، گزارش، مصاحبه و ميزگرد، سرمقاله و ياداشت برگزار مي شود.
بخش عمومي جشنواره نيز در رشته هاي عكس خبري، طنز و كاريكاتور و گرافيك تصويري و صفحه آرايي (ويژه نشريات مكتوب) برگزار مي شود.
بخش ويژه جشنواره نيز شامل شعار سال 'دولت و ملت همدلي هم زباني' و آسيب هاي اجتماعي (اعتياد- طلاق- قاچاق كالا و ارز) است.
اكنون در استان كردستان حدود 50 نشريه، خبرگزاري و پايگاه خبري مجوز فعاليت دارند كه 20رسانه آن فعال است و حدود 110خبرنگار در اين رسانه ها مشغول به فعاليت هستند.
3033/1904
تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸
سنندج- ايرنا- كارشناس مسوول مطبوعات اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي كردستان از ارسال 445 اثر از سوي 108 نفر از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در جشنواره مطبوعات استاني خبر داد.