در اين مطلب وارش نيوز مي خوانيم : اين روزها كمتر كسي را پيدا مي كنيد كه از اسمارت فون هاي موجود در بازار استفاده نكند.
تقريبا در هر خانواده اي تلفن هاي هوشمند به همراه اپليكيشن هايي كه با خود دارند در دسترس است به ويژه نرم افزارهاي پيام رسان چند منظوره اي مانند تلگرام و واتس اپ كه بدون استثنا همه با آن آشنا هستند.
استفاده از تكنولوژي به خودي خود به هيچ وجه بد نيست.آنچه اين استفاده را بد مي كند ميزان وقتي است كه مردم براي استفاده از آن صرف مي كنند.
بر اساس استانداردهاي بين المللي بين سي دقيقه تا دو ساعت در روز استفاده از پيام رسان هاي تلفن همراه يك مسئله عادي محسوب مي شود منتها در كشور ما و به ويژه در مازندران تقريبا تلفن همراه و پيام رسان هاي نصب شده بر روي آن تبديل به علاقمندي و همدم شماره يك مردم به ويژه جوانان شده اند.
استان مازندران به عنوان استان داراي بالاترين ضريب نفوذ اينترنت در ايران يكي از در معرض خطر ترين استان هاي كشور از لحاظ تبديل شدن واقعيت به مجاز مسئله اي است كه اگر به درستي مديريت نشود تبعات فرهنگي و رواني بسيار بالايي براي جامعه خواهد داشت.
'سامانه مديريت ضريب نفوذ اينترنت كشور براساس پارامترهاي شبكه، 5 استان داراي بالاترين ضريب نفود اينترنت را اعلام كرد كه براساس اين ارزيابي ها، استان مازندران با ضريب نفوذ 83.85 درصد، رتبه اول بالاترين تعداد كاربر اينترنت در كشور را به خود اختصاص داده است.
ارزيابي هاي صورت گرفته از سوي سامانه مديريت ضريب نفوذ اينترنت كشور براساس پارامترهاي شبكه نشان مي دهد كه استان مازندران براساس ميزان استفاده از تكنولوژيهاي تلفن همراه، وايمكس، فيبرنوري، دايل آپ و ADSL براي اتصال به شبكه اينترنت، با كسب ضريب نفوذ 83.85 درصد و 3 ميليون و 73 هزار و 943 نفر جمعيت بالاترين ضريب نفوذ اينترنت كشور را با داشتن 2 ميليون و 577 هزار و 645 كاربر و يك ميليون و 509 هزار و 968 مشترك در اختيار دارد.
در اين استان 31.47 درصد كاربران براي اتصال به اينترنت از فناوري ADSL، حدود 12.44 درصد از دايل آپ، 7.94 درصد از فيبرنوري، 0.96 درصد از اينترنت وايمكس و 31.04 درصد براي اتصال از تلفن همراه خود استفاده ميكنند.'
در كنار آموزش هاي مناسب شهروندي لازم است كه در مدارس و دانشگاه ها نسبت به تبعات زيان بار غرق شدن در فضاي مجازي تذكر و هشدار لازم داده شود چرا كه جوانان و نوجوانان در سنين آسيب پذير ممكن است براي پر كردن خلاهاي عاطفي به سمت جايگزين كردن شبكه هاي اجتماعي غير واقعي با دوستي ها و ارتباطات حقيقي بروند. در اين صورت مشكلات و ناهنجاري هاي اجتماعي كه در سطح جامعه گسترش خواهد يافت هزينه اي به مرتب بيشتر از هزينه اطلاع رساني و آموزش به شهروندان خواهد داشت.
نهادهايي مانند علوم پزشكي،آموزش و پرورش،اداره ارشاد،استانداري،شهرداري و فرمانداري ها بيشترين نقش را در اشاعه فرهنگ درست استفاده از اينترنت و تلفن هاي همراه هوشمند بر عهده دارند كه بايد با جديت بيشتري به صحنه بيايند.
6097
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۷
پايگاه خبري و تحليلي وارش نيوز در مطلبي با عنوان اينترنت دوست يا دشمن به استفاده مردم از فضاي مجازي پرداخت و نوشت : استان مازندران به عنوان استان داراي بالاترين ضريب نفوذ اينترنت در ايران يكي از در معرض خطر ترين استان هاي كشور از لحاظ غرق شدن در دنياي مجازي است .