شاهرود - ايرنا- يك استاد دانشگاه گفت : مطالعات تمدني،مطالعاتي فرا رشته اي و هميشه پويا است.

به گزارش خبرنگار ايرنا حجت الاسلام والمسلمين دكتر محسن الويري روز يكشنبه در آيين آغاز طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه علوم پزشكي شاهرود با بيان اينكه، در سطح جهان هنوز مطالعات تمدني به يك رشته علمي تبديل نشده است ، افزود: از تركيب حقيقي چند رشته يك رشته جديد به عنوان تمدن شكل و هويت مي يابد.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر حجم عظيمي از منابع در زمينه تمدن در دنيا ايجاد شده و در اختيار تمدن پژوهان قرار دارد، ادامه داد: دراين رشته ايران اسلامي با جهان فاصله چنداني ندارد.
وي تاكيد كرد: تمدن در حال تبديل شدن به يك رشته علمي و يك زايش علمي جديد است كه نظام كلان اجتماعي و انواع مختلف آن را در خود جاي داده است.
وي با اشاره به اينكه تهاجم فرهنگي ، برخورد تمدن ها و تمدن نوين اسلامي به دغدغه اجتماعي روز تبديل شده است،تصريح كرد: تمدن به لحاظ زماني پاي در گذشته ،حال و آينده دارد.
وي ادوار تمدن اسلامي را به عصر گذار،تثبيت،ايراني گري،شكوفايي،ايستائي،خرده تمدن ها و عصر محاق بخش بندي كرد و ادامه داد: نخستين كانون هاي علمي در عصر تثبيت و در عصر ايراني گري مظاهر تمدني رنگ ايراني به خود گرفت.
الويري افزود: تمدن اسلامي با بذر الهي اوليه توسط پيامبر (ص) باعث پيوند بين زمين و آسمان شد.
مسوول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاه علوم پزشكي شاهرود نيز در اين آيين گفت: كسي علم و ايمان داشته باشد و خداوند درجات معنوي الهي عطا خواهد كرد.
حجت الاسلام محمد علي حسين پور افزود: بهترين استفاده از عمر كوتاه خود تعليم ديگران براي خدا است.
طرح ضيافت انديشه اساتيد دانشگاه علوم پزشكي شاهرود از چهارم تا ششم بهمن ماه در اين دانشگاه با برگزاري كلاسهاي مختلف ادامه دارد.
7358/6167