به گزارش خبرنگار ایرنا،فاصله بیش از یك ساعته هتل محل استراحت اعضای تیم با ورزشگاه محل برگزاری مسابقات،استرس زیادی برای اعضای تیم ها برای رسیدن به موقع به ورزشگاه در ترافیك سنگین دهلی ایجاد كرده است به گونه ای كه تیراندازان ایرانی در روز نخست 15 دقیقه قبل از مسابقه به ورزشگاه رسیدند.
**اضطراب قبل از مسابقه
تیراندازان قبل از برگزاری مسابقه هریك به شیوه ای خاصی از قبیل گوش كردن به موسیقی ،نگاه به دور دست،نشستن بی حركت سعی می كردند كه قبل از مسابقه استرس خود را كاهش دهند.
یكی از بانوان عضو تیم ملی كه توانست نخستین سهمیه المپیك بانوان در رشته تپانچه كسب كند قبل از شروع مسابقه در كنار ورزشكاران دیگر قرآن تلاوت می كرد.
حجاب بانوان ایرانی شركت كننده در مسابقات تیراندازی آنها را از دیگر تیراندازان زن كشورهای دیگر متمایز كرده بود.
**نخستین سهمیه تاریخ تیراندازی بانوان
كسب سومین سهمیه المپیك و اولین سهمیه تاریخ تیراندازی بانوان در رشته تپانچه از اتفاقات شیرین و جالب این مسابقات بود.
هرسه سهمیه المپیك برای ایران توسط بانوان تیم ملی تیراندازی كشورمان كسب شد. البته در روزهای آینده باید منتظر بود تا مردان نیز تلاش خود را برای كسب سهمیه المپیك به كاربندند.
26 تیرانداز زن و مرد ایرانی برای كسب مسابقات سهمیه المپیك در دهلی نو شركت كرده اند
*آخرین آوردگاه كسب سهمیه
پس برگزاری چندین دوره مسابقات تیراندازی در كشورهای مختلف، هندوستان آخرین آوردگاه كسب سهمیه المپیك برای تیم های شركت كننده است. این دوره 35 سهمیه المپیك بین شركت كنندگان توزیع می شود.
**آزمایش دوپینگ خانم سبقت اللهی
خانم گلنوش سبقت اللهی پس كسب سهمیه المپیك برای تست دوپینگ فراخوانده شد كه خوشبختانه تست دوپینگ منفی بود.
خانم «هانیه رستمیان» نوجوانی كه در رده بزرگسالان در این مسابقات شركت كرده، ركورد جوانان را با یك نمره اختلاف جابجا كرد . او قهرمان دوم آسیا در رده نوجوانان است.
**غذاهای تند و پرادویه هندی
غذاهای تند و پرادویه هند معمولا در مسابقاتی كه در این كشور برگزار می شود یكی از مشكلات ورزشكاران است ولی دراین دوره هندی ها سعی كردند با كم كردن ادویه در غذاهای خود تا حدی رعایت حال مهمانان را كنند.
لباس های متحدالشكل تیراندازان جلوه خاصی به مسابقات داده بود و تیم ایران هم با لباس های قرمز رنگ متحد الشكل دراین مسابقات شركت كرده است .
**گارد سنتی نظامی در مراسم اهدای جوایز
یكی از جلوه های جالب، گارد سنتی نظامی هند بود كه هنگام اهدای جوایز تیم ها را مشایعت می كردند. كلاه های خاص و لباس های رنگی و سنتی توجه همه را به خود جلب كرده بود. این ویژگی یعنی تنوع رنگ و لباس های سنتی تقریبا در همه مراسم و مسابقاتی كه در هندوستان برگزار می شود مشهود است.
**صدای تیراندازی مكرر در محوطه ورزشگاه
صدای تیراندازی های مكرر مسابقات اهداف پروازی كه بر خلاف سایر رشته ها در محوطه باز برگزار می شد، فضای جنگی در منطقه ایجاد كرده بود. استفاده از عینك ها و پوشش های خاص و عجیب تیراندازان اهداف پروازی با تفنگ های شكاری دولول چهره ای رعب انگیز ایجاد كرده بود اما آنها تنها به سمت پرنده های پلاستیكی كه با دستگاه اتوماتیك پرتاب می شد، شلیك می كردند. البته هدف قرار دادن شیئی در حال پرواز با سرعت زیاد و اصابت گلوله تنها با یك گلوله به آن خیلی جالب و دیدنی بود.
** بهار در ورزشگاه محل برگزاری مسابقات
در حالی كه دهلی نو در روزهای سردی را سپری كرده بود اما در روز نخست مسابقات، دهلی هوای بهاری به خود گرفت و بازیكنان با تی شرت و لباس های بهاری در محوطه گردش می كردند.
رییس فدراسیون تیراندازی باتوجه به اهمیت این مسابقات شخصا بر رقابت تیراندازان ایرانی نظارت می كرد.
ورزشكاران ایرانی شانس كسب 9 سهمیه المپیك را در روزهای آینده دارند.
** كمبود فشنگ
«رضا كوچك زاده» سرپرست تیم ملی تیراندازی كمبود فشنگ را یكی از مشكلات تیم ایران در مسابقات ذكر كرد و بر ضرورت تقویت مالی و تامین بودجه برای تهیه فشنگ برای تمرین پیش از المپیك تاكید كرد.
وی ترخیص نشدن به موقع فشنگ ها را از دیگر مشكلات تیم تیراندازی كشورمان ذكر كرد و افزود: تیم كشورمان برای ترخیص فشنگ مشكلات بیشتری نسبت به دیگر كشورها دارد.
سرپرست تیم ملی تیراندازی كشورمان گفت كه فشنگ های تیم ملی كشورمان 4 روز قبل از اعزام به مسابقات ترخیص شد در حالیكه دست كم 4 هفته قبل از مسابقات باید تمرین و تست فشنگ صورت می گرفت، وی افزود:تیم اعزامی به مسابقات مجبور بود كه تمرین های خود را بدون فشنگ درایران برگزار كند.
مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا هند از 5 تا 14 بهمن با حضور 531 ورزشكار از 30 كشور آسیا در دهلی نو درحال برگزار است .
*آساق*264*1600
تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۶
دهلی نو - ایرنا- مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا كه از روز چهارشنبه در ورزشگاه 'كارنی سینگ' دهلی نو آغاز شده است با حاشیه ها و حوادث تلخ و شیرینی زیادی همراه بود.