مشهد- ایرنا- امام جمعه مشهد گفت: مجلس خبرگان رهبری عرصه سیاسی و رقابت سیاسی نیست لذا اگر كسی در عرصه رقابت سیاسی بخواهد نماینده خبرگان شود این موضوع نخستین ناقض عدالت اوست.

به گزارش ایرنا، آیت الله سید احمد علم الهدی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه امروز مشهد در حرم مطهر امام رضا(ع) افزود:
از سوی دیگر افرادی كه خواسته باشند با مطامع و بینشهای سیاسی خود به یك نفر در مجلس خبرگان رای بدهند نیز به تكلیف شرعی عمل نكرده اند.
وی ادامه داد: مجلس خبرگان یك ضرورت دینی و شرعی است و با جریانهای سیاسی ارتباطی ندارد لذا نمایندگان مجلس خبرگان در مسائل جاری كشور، برنامه ریزی و اجرا هیچ دخالتی ندارند.
خطیب جمعه مشهد افزود: نمایندگان مجلس خبرگان چون وكیل شرعی ملت هستند، برای ادای تكلیف شرعی هیچ حقوقی نمی گیرند و خدمات آنها برای رضا و قرب خدا است.
وی ادامه داد: مجلس خبرگان هیچ بودجه ای ندارد و بودجه آن برای برگزاری اجلاسها، برپایی كمیسیونها و نیروهای خدماتی می باشد لذا برای خود خبرگان حقوق و مقرری تعیین نشده است.
آیت الله علم الهدی گفت: نمایندگان مجلس خبرگان سه وكالت را از سوی ملت بر عهده دارند، نخست اینكه حجت امام زمان(عج) را تشخیص داده و سپس با حجت امام زمان بیعت و او را انتخاب كنند و بر اعمال، كردار و صفات حجت امام زمان(عج) نظارت نمایند.
وی همچنین اظهار كرد: مشاركت نكردن در انتخابات مجلس خبرگان به منزله زیر پا گذاشتن واجب شرعی است.
امام جمعه مشهد افزود: فردی كه در انتخابات مجلس خبرگان شركت نمی كند مثل كسی است كه نماز صبحش را نخوانده و تكلیف امام زمانش را ترك كرده است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر مردم در انتخاب نماینده مجلس خبرگان باید توجه داشته باشند كه مجتهد عادل را برگزینند یعنی فردی را انتخاب كنند كه هم به اجتهادش و هم به عدالتش یقین دارند.
آیت الله علم الهدی گفت: عدالت قابل تشخیص است اما تشخیص اجتهاد نمایندگان مجلس خبرگان توسط شش مجتهد تعیین شده از طرف رهبری صورت می گیرد.
وی همچنین با اشاره به فرارسیدن سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ادامه داد: ماهیت دینی و رهبری انقلاب دو امتیاز بزرگ انقلاب اسلامی ایران نسبت به سایر انقلابها است و به همین خاطر همین انقلاب اسلامی ماندگار و پابرجا مانده است.
خطیب جمعه مشهد با اشاره به علل شكست پذیری انقلابهای دیگر گفت: با گذشت انقلاب یك عده از شخصیتهای انقلابی به شخصیتهای مادی مبدل می شوند بطوری كه آدمهایی كه دغدغه مردم، مظلومیت و مبارزه با ظلم را داشته اند تغییر طبقه زندگی می دهند و افراد مرفه به خوشگذرانی عادت می كنند.
وی افزود: این افراد از انقلاب خسته می شوند، از قدرتهای شیطانی می ترسند و برای اینكه قدرت و مقام را برای خود نهادینه سازند در صدد سازش با استكبار و قدرتهای استكباری برمی آیند.
آیت الله علم الهدی گفت: اما انقلاب اسلامی ایران با گذشت سی و هفت سال، از روز نخست قویتر شده، مردم انقلابی تر در عرصه انقلاب جریانها و اصول انقلاب زنده تر و پرهیجانتر حضور دارند.
وی افزود: از سوی دیگر نسلهای دوم و سوم نیز كه پیروزی انقلاب را ندیده و امام راحل را درك نكرده اكنون در مقام حفظ اصول و ارزشهای انقلاب از نسل اول ایستادگی بیشتری دارند.
3027/1858