تهران- ایرنا- عضو شورای مركزی مجمع نیروهای خط امام گفت: در مانیفست سیاسی امام خمینی(ره)، مجلس استوانه نظام است و ما به هیچ عنوان با این مانیفست قهر نخواهیم كرد. در عین حال، علیرغم رد صلاحیت ها در 95 درصد حوزه های انتخابیه، نامزدهای تایید شده اصلاح طلب داریم.

هادی غفاری امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: « علیرغم رد صلاحیت بسیاری از نامزدهای مطرح اصلاح طلب، خوشبختانه ما هنوز در بیش از 95 درصد حوزه های كشور نامزد داریم و حتی در برخی حوزه ها با تورم كاندیدا روبرو هستیم. البته، اصلاح طلبی مثل هر اندیشه دیگری ضریب دارد و نامزدهای تایید صلاحیت شده ما ضریبهای متفاوتی دارند.»
این عضو شورای مركزی مجمع نیروهای خط امام، خواسته اصلی تشكل خود و گروههای همفكر را پیروزی اصلاح طلبان در انتخابات دهمین دوره مجلس در هفتم اسفند بیان كرد ولی با این وجود، احتمال حمایت گروههای اصلاح طلب از اصولگراهای معتدل را در این انتخابات، قطعی دانست.
وی گفت: « در 5 درصد باقیمانده از حوزه های انتخابیه ای كه در آنها نامزد اصلاح طلب نداریم، از اصولگراهای معتدل و واقعی استفاده خواهیم كرد.»
هادی غفاری توضیح داد: « در صورتی كه نامزد اصلاح طلبی نداشته باشیم كه در حوزه خود به اصلاحات شهره باشد، از اصولگرای آن ناحیه حمایت می كنیم.البته اصولگراهایی كه بدانند مجلس جای مذاكره و گفت و گو است، نه جای بی ادبی و افراط.»
این روحانی شناخته شده و فعال سیاسی اصلاح طلب تاكید كرد: « به عنوان یك طلبه از مردم خواهش می كنم حتما در انتخابات شركت كنند و رای بدهند چرا كه قهر با صندوق آرا، قهر با تعیین سرنوشت خویش است.»
وی با بیان اینكه ما از مردم می خواهیم به فهرست اصلاح طلبان رای دهند،«چرا كه آینده روشن است»، استقلال و تامین آزادی های مشروع و قانونی جامعه را اولویت اصلی مجلس آینده دانست و گفت: مردم باید احساس كنند در كشوری آزاد زندگی می كنند. مطابق قانون اساسی، آنها باید احساس راحتی كرده، از بگیر و ببند خبری نباشد و سخنرانی ها و تجمع های قانونی باید به سادگی و در امنیت برگزار شود.
این فعال سیاسی گفت: مجلس آینده به بحث عدالت اجتماعی نیز باید توجه ویژه ای كند چرا كه این نظام، اسلامی است و فلسفه فرستادن پیامبران الهی نیز برقراری قسط و عدل بوده است.
غفاری خاطرنشان كرد: جامعه باید با معیار عدالت اجتماعی اداره شود و لازمه آن، داشتن اقتصادی مبتنی بر تولید ملی است؛ اقتصادی كه دلالی و رانت خواری در آن جایی نداشته باشد.
وی یادآور شد: برای نظام و جامعه ما زشت است كه جوانی 20 ساله بخاطر بیكاری در خیابان ها بایستد و از راننده ها بخواهد اجازه دهند شیشه ماشینشان را پاك كند یا اینكه زنها و دختران جوان در خیابان گل بفروشند.


* استقرار دموكراسی تنها از كانال مجلس میسر می شود
عضو شورای مركزی مجمع نیروهای خط امام گفت: من به هیچ عنوان به تحریم انتخابات اعتقاد ندارم و بر این باورم كه تنها راه استقرار دموكراسی در نظام جمهوری اسلامی از كانال مجلس می گذرد.
غفاری با بیان اینكه در لسان و ادبیات بنیانگذار جمهوری اسلامی، پارلمان مركز همه تصمیم گیری ها بود ، تصریح كرد: طبق نظر امام خمینی(ره)، تمام تصمیمات اقتصادی و اجتماعی بر عهده مجلس بود و ایشان مجلس را استوانه نظام می دانست.
این نماینده دوره های اول ، دوم و سوم مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس از دید امام(ره) مظهر و سمبل اراده مردم است، طوری كه باید بتواند تریبونی برای بیان تمامی مشكلات باشد. دیدگاه امام در واقع ،تبیین خط مشی و چارچوب و به تعبیر دیگر ، تببیین مانیفست نظامی است كه با رهبری ایشان و خون شهدا به وجود آمده است.

**در دولت قبل، هویت ملی ما بیش از اقتصاد آسیب دید
هادی غفاری تاكید كرد: مجلس محل دعواهای قومی و قبیله ای نیست و مكانی هم نیست كه برخی برای پركردن جیب خود وارد آن شوند.
رئیس موسسه الهادی، قهر با صندوق ها را بازی با سرنوشت خود خواند و گفت: به عنوان یك روحانی این كار را حرام می دانم. 37 سال از انقلاب می گذرد و هنوز نشده كه بدون وضو پای صندوق رای بروم چون همان حرمتی را كه برای نماز خواندن قائلم برای رای دادن نیز قائلم.
وی تاكید كرد: رای ندادن اشتباه بزرگی است. باید مردم روشن شوند كه خط مشی فعلی مجلس و طرز فكری كه بر آن حاكم است باید تغییر كند. مردم بایستی بدانند كه مجلس نهم چه بلایی را بر سرسیاست اجرایی كشور آورد و آن وقت تصمیم بگیرند كه می خواهند این تفكر همچنان برمجلس تسلط داشته باشد یا خیر؟
به عقیده هادی غفاری، مجالس هشتم و نهم به گونه ای عمل كردند كه بدترین شرایط اجرایی بر كشور حاكم شد و هویت ایرانی اسلامی ما ضرباتی جدی خورد و معلوم هم نیست چقدر طول بكشد تا این هویت احیا شود.
وی همچنین با انتقاد شدید از رییس دولتهای نهم و دهم، او را متهم كرد كه كشور را به سمت بی هویتی برده است.
هادی غفاری گفت: به نظر من هویت ملی مهمتر از اقتصاد است. چرا ما برای شاهنامه فردوسی و بوستان سعدی احترام قائل هستیم؟ آیا این كتاب ها سود اقتصادی وافری را به ما می رسانند یا اینكه این گونه آثار زبان و هویت ملی اسلامی ما را شكل می دهند و آن را زنده نگه می دارند؟!
این فعال سیاسی افزود: وقتی رئیس جمهور كشوری با این سابقه تمدن چند هزار ساله و با آن درخشش انقلابی در جنگ تحمیلی به سازمان ملل می رود انتظار هر ایرانی این است كه وی طوری صحبت كند كه ایران و ایرانی در نگاه مردم سایر كشورهای جهان سربلند و مفتخر شوند نه اینكه به محض اینكه پای تریبون می رود همه سالن را ترك كنند.
غفاری به دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: جوانان ما با هدف حفظ اسلام و وطن كه به نظر من هیچ تضادی با هم ندارند و روایت حب الوطن من الایمان رسول اكرم(ص) نیز دال بر آن است به جبهه های جنگ رفته و تقریبا در مقابل تمام دنیا جنگیدند و شهید شدند ولی اجازه ندادند خاك ایران اشغال و بیگانه حاكم شود.
وی در ادامه انتقاد از سیاست های دولت قبل اظهار كرد: رئیس جمهور كشوری همچون ایران نباید حرفهای توخالی، بی حساب و كتاب و بی شناسنامه بزند و به جای اینكه كشورها را ترغیب به دوستی با ایران كند با ادبیاتی ناشایست و تعبیرهایی زشت ، همه دنیا را در مقابله با نظام و كشور بسیج و متحد كند.
این فعال سیاسی با اشاره به اینكه بخش زیادی از این ماجرا بر گردن و تقصیر مجلس هشتم و نهم بود، تاكید كرد: متاسفانه عده ای هم ادعای حمایت امام زمان(عج) از آقای احمدی نژاد را مطرح كردند در حالی كه نگفتند از چه طریق از نظر حضرت مهدی (عج) با خبر شده اند؟ مگر آن حضرت با كسی گفت و گوی شبانه دارد؟!
غفاری افزود: اگر شخصی با امام عصر (عج) حشر و نشری هم داشته باشد مقام معنوی اش آنقدر بالاست كه هیچ وقت آن را بر زبان نمی آورد. به تعبیر شاعر: هر كه را اسرار حق آموختند مهر كردند و زبانش دوختند.
وی با بیان اینكه این ادعاها فقط به باورهای مسلم شیعه ضربه زد، گفت: چطور ممكن است آقا(عج) از رئیس جمهوری حمایت كند كه اینهمه اختلاس در دور و بر او شكل گرفته است.
وی در پاسخ به سوالی درباره برخی هجمه ها علیه برجام گفت: خدا می داند این تحریم ها چه بلایی بر سر ملت آورد و چه كسانی از آن سود سرشار بردند. اگر می بینید عده ای برای اجرای برجام عزا گرفته اند عزای رانت و منافعشان است نه كشور و مردم.
**3081**1551