داود غفارپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در اين سه طرح كه دو مورد در ماكو و يك مورد در اروميه در حال اجراست، دو و نيم ميليارد دلار سرمايه گذاري خارجي وارد استان شده است.
وي اضافه كرد: اين سه طرح شامل كاباي آلياژ كارخانه استخراج و فرآوري آلياژ فروسيليس در ماكو با مشاركت سرمايه گذاران هندي، گلبرق اروميه احداث كننده نيروگاه سيكل تركيبي صدمگاواتي در ماكو و نان ترك اروميه اي است.
وي اظهار كرد: در حال حاضر نيز صدور مجوزهاي سرمايه گذاري خارجي براي شركت هاي آرتان ممتاز، قنديل پلاست پيرانشهر و گردشگري هزاره غرب اروميه در دست انجام است.
مديركل امور اقتصادي و دارايي آذربايجان غربي ادامه داد: هم اكنون طرح هاي سرمايه گذاري داراي مجوز فعال در اين استان 14 مورد و داراي مجوز نيز 20 مورد است.
غفارپور با اشاره به اينكه به دنبال جذب سرمايه گذاري سبز در آذربايجان غربي هستيم، گفت: ما سعي داريم اين امر را در استان نهادينه كرده و از اعطاي مجوز به واحدهاي سرمايه گذار و كارخانه هاي آلاينده محيط زيست جلوگيري كنيم.
وي از اجراي موفق طرح پنجره واحد سرمايه گذاري در راستاي تسهيل كار متقاضيان سرمايه گذاري خارجي در آذربايجان غربي خبر داد و افزود: نمايندگان تام الاختيار 19 دستگاه در مركز خدمات سرمايه گذاري خارجي استان مستقر هستند و مي توانند هر نوع مجوزي را صادر كنند.
وي از تهيه بسته ويژه سرمايه گذاري در آذربايجان غربي خبر داد و اضافه كرد: زمينه ها و فرصت هاي سرمايه گذاري، قابليت ها و توانمندي هاي اقتصادي استان به تفكيك شهرستاني و نقشه راهنماي سرمايه گذاري در اين بسته فراهم شده تا در اختيار افراد متقاضي قرار گيرد.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي يكي از استان هايي است كه در حوزه جذب سرمايه گذاري خارجي پيشرو بوده ولي به علت عقب ماندگي هاي سال هاي گذشته در زمينه جذب سرمايه گذاري به دلايل مختلف از جمله جنگ تحميلي و ناامني ها، هنوز نتوانسته در حوزه صنعت و معدن و گردشگري به تراز بسياري از استان هاي مركزي كشور برسد.
2093/1905 / 1539
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۶
اروميه- ايرنا- مديركل امور اقتصادي و دارايي آذربايجان غربي گفت: امسال سه طرح سرمايه گذاري خارجي در اين استان اجرا شده است.