روزبه اسفندارمز روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا اظهار كرد: گروه پالت امشب در مركز همایش های برج میلاد تهران با تازه ترین كنسرت خود با اجرای قطعاتی منتخب از 2آلبوم موسیقایی گذشته میزبان طرفدارانش خواهد بود.
وی گفت: دو آلبوم موسیقایی 'اینجا شهر من نیست' و 'آقای بنفش' در گذشته توسط گروه پالت ضبط و اجرا شده است.
این نوازنده كلارینت افزود: قطعاتی همچون 'شهر من بخند'، 'ماهی و گربه'، 'یادگار دوست' و 'لیلی' در كنسرت امشب توسط گروه پالت اجرا می شود.
بر اساس این گزارش گروه پالت امشب در دو سانس 18.15 و 21 در برج میلاد كنسرت خود را اجرا می كند.
ویژگی كلیدی گروه پالت سازبندی آن است؛ سازهای گروه پالت كنترباس، كلارینت، آكاردئون، گیتار، ویلن سل را شامل میشود.
گروه موسیقایی پالت اثر خود را با مشاركت اعضای خود با 6 سلیقهٔ متفاوت میآفریند كه این باعث تنوع آن می شود.
این گروه تاكنون در شهرهای مختلف ایران كنسرتهای بسیار برپا كرده است؛ همچنین در سال ۱۳۹۲ كنسرتهایی را در پاریس، كلن، میلان، آمستردام، گوتنبرگ و استكهلم اجرا كرد.
اعضای گروه پالت شامل امید نعمتی، خواننده، داریوش آذر، همخوان و نوازنده كنترباس روزبه اسفندارمز، نوازنده كلارین تامین دوایی مدیر گروه مهیار طهماسبی نوازنده ویولنسل كاوه صالحی، نوازنده گیتار هستند.
سرپرست گروه موسیقایی پالت در ادامه اظهار داشت: معتقدم با سالی یك بار برگزار كردن جشنواره دردی از این هنر داوا نمی شود و باید چندین فستیوال هنری هر ساله داشته باشیم.
وی گفت: گروه موسیقایی پالت نیز به سبب احترام به جامعه هنری كشور همپا با سایر گروه ها برای حضور در جشنواره موسیقی فجر آماده شده است اما باید بپذیریم كه یك فستیوال در سال به تنهایی كارساز نخواهد بود.
اسفندارمز در ادامه با اشاره به حضور گروه های موسیقایی سایر ملل در جشنواره فجر افزود: این اقدام مسئولان بسیار ارزشمند و مناسب است چرا كه سبب آشنایی هر چه بیشتر هنرمندان با یكدیگر و آثارشان می شود.
وی یادآور شد: به طور حتم هیچ فستیوالی بدون حضور هنرمندان سایر ملل نمی تواند موفق باشد و در جشنواره فجر شاهد حضور گروه های موسیقایی سایر كشوره ها هستیم.
سرپرست گروه موسیقایی پالت در ادامه خاطرنشان كرد: هر چند كه معتقدم برای حضور گروه های موسیقایی سایر كشورها نیز باید با بررسی های دقیق بهترین هنرمندان آن فرهنگ و سرزمین را دعوت كنیم.
اولین دوره جشنواره موسیقی فجر در سال 1364 فعالیت خود را آغاز كرد؛ چند سال بعد از آنكه جشنوارههای تئاتر و موسیقی در فضای هنری كشور حضور داشتند؛ آن زمان البته جشنواره نام «جشنوارهی سرود و آهنگهای انقلابی» داشت و 20 گروه در آن به اجرای برنامه پرداختند تا اولین رویداد مهم موسیقایی در كشور شكل گیرد.
چهار سال بعد از برگزاری «جشنوارهی سرود و آهنگهای انقلابی»، این جشنواره با عنوان «پنجمین جشنواره موسیقی فجر» به فعالیت خود ادامه داد. در واقع میتوان سال 68 را كه با پایان هشت سال جنگ تحمیلی علیه ایران نیز همراه بود، آغازی دوباره بر این رخداد موسیقایی دانست.
در دوره بیستم نگاه جشنواره به طور خاص و ویژه به بحث پژوهش در موسیقی بوده و در دوره بیست و سوم بخش رقابتی در جشنواره موسیقی فجر راه اندازی شد و در دوره های بعدی نیز موضوع جوانگرایی در جشنواره مطرح شد.
حالا در سیو یكمین دوره از این رخداد موسیقایی، با نگاهی به تجربیات سالهای گذشته تلاش شده است تا با حضور گروههای حرفهای و اضافه شدن «جایزه» برای انتخاب بهترین آثار تولیدی، ضمن توجه ویژه به بخش تولید، تلاشهایی در خصوص اعتبار بخشی به این رخداد مهم انجام شود.
سی و یكمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 21 بهمن ماه آغاز شده و تا یكم اسفند ادامه دارد.
فراهنگ**9187**1027
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۳
تهران-ایرنا- سرپرست گروه موسیقایی پالت با اشاره به حضور گروه های بین المللی در جشنواره موسیقی فجر گفت: اجرای هنرمندان سایر كشورها در این جشنواره به منزله بهترین كلاس آموزشی برای جوانان علاقمند در جهت شناخت هر چه بیشتر موسیقی های سایر ملل به شمار می رود.