به گزارش روز یكشنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی اسپوتنیك، محققان روسی با همكاری گروهی از پژوهشگران سایر كشورها سیستمی برای تحریك نخاع قطع شده ابداع كرده اند.
نتایج آزمایش این سیستم روی موش ها نشان داد كه از روش های موجود به مراتب دقیق تر است، اما هنوز نمی توان از این روش جدید روی انسان ها استفاده كرد.
برخلاف روش های موجود، این سیستم پالس های الكتریكی و شیمیایی توزیع می كند. این ابداع جدید بر اساس این ایده است كه فرمان ها برای حركات بدن به جای این كه از مغز ناشی شوند، می توانند از نخاع نشات می گیرند.
دكتر پاول موزینكو از دست اندركاران این طرح ابتكاری گفت: ما روشی برای تحریك الكتریكی قشر مخ در افراد فلج ابداع كرده ایم كه براساس كنترل انقباضات عضلات در زمان واقعی كار می كند.
این تحقیق نشان داد كه در حین راه رفتن، نقاط عضلانی مختلفی فعال می شوند تا جایگزین یكدیگر شوند. محققان با استفاده از الگوهای رایانه ای برای تجزیه و تحلیل بازخورد توانستند الگوهایی برای زمان تحریك نخاع ابداع كنند.
این محققان افزودند: ما براساس بازخورد ناشی از حركات دست و پا، موفق شدیم فناوری های جدید كاشت، ماتریس های الكترود و الگوریتم های تحریك شبكه عصبی با تنظیم دقیق را ابداع كنیم.
برخلاف طرح های قدیمی تر كه نخاع به راحتی در همه زمان ها تحریك می شود، تحقیق جدید نشان داد كه با تحریك متناوب نخاع، موش ها بسیار طبیعی تر حركت می كنند.
علمی**2038**2017
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۸
تهران-ایرنا- محققان روسی روشی ابداع كرده اند كه به حیوانات آزمایشگاهی قطع نخاع شده امكان می دهد با استفاده از سیستمی كه اعصاب آنها را به طور متناوب تحریك می كند، راه بروند.