به گزارش ايرنا از پايگاه اطلاع رساني دفتر نماينده ولي فقيه در كردستان، آيتالله سيدمحمد حسينيشاهرودي روز يكشنبه در همايش ناظرين امين با تبريك ميلاد حضرت زينب(س) و روز پرستار اظهار كرد: حضرت زينب(س) بزرگ بانويي است كه پرچمداري نهضت و قيام كربلا را پس از برادر بر دوش داشتند.
وي انقلاب ملت ايران را متأثر از قيام عاشورا دانست و گفت: انقلاب اسلامي ايران انقلابي با بركت بود كه براي ملت ايران عظمت، آبرو، عزت و افتخار را به ارمغان آورد و براي جهانيان بشارت صلح و دوستي را دارد.
نماينده ولي فقيه در كردستان خاطرنشان كرد: امام خميني(ره) پرچمدار مبارزه با طاغوت، بزرگ شخصيتي است كه براي همه ما مايه افتخار و مباهات است و جهان اسلام به خاطر چنين شخصيتي به خود ميبالد.
وي گفت: ناظران انتخابات در وهله اول بايد به گونهاي عمل كنند كه رضايت خداوند را در پي داشته باشند زيرا ناظر اصلي خداوند بوده و بر هر شرايطي آگاه است.
آيتالله حسيني شاهرودي افزود: نظارت بر انتخابات مسئوليت و وظيفه سنگيني است و امانتي است كه به شما ناظران سپرده شده است.
وي خاطر نشان كرد: انسان هرگاه بخواهد در كاري وارد شود بايد با خلوصنيت و صداقت كامل وارد ميدان شود زيرا خداوند از همه چيز آگاه است.
نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: ناظران انتخابات در روند انتخابات با نظارت بر انتخابات و ممانعت از بروز تخلفات خرد و كلان، وظيفه حساس و خطيري بر عهده دارند.
وي به وظايف ناظران انتخابات اشاره كرد و افزود: اولين و مهمترين وظيفه يك ناظر نظارت بر روند انتخابات و حفاظت از آرا و جلوگيري از سوء استفاده از آنهاست.
آيتالله حسينيشاهرودي به اهميت نظارت در بحث انتخابات اشاره كرد و گفت: همه كساني كه در روز انتخابات به نوعي مسئوليت اجراي انتخابات را بر عهده دارند مكلف هستند كه با همكاري و دقت نظر از آراء مردم صيانت كنند.
وي افزود: نظام جمهوري اسلامي ايران تنها كشوري است كه حاكميت دين در حكومت و سياست را پذيرفته و نظام حاكميتي ايران نمونه يك نظام موفق ديني در جهان است.
نماينده ولي فقيه در كردستان تصريح كرد: با ظهور و شكل گيري انقلاب اسلامي ايران دين و حاكميت ديني وارد عرصه سياست شد.
وي به بلوك بنديهايي كه در نظام بينالملل در قبل از انقلاب ايران وجود داشت اشاره كرد و گفت: تمام دنيا بين دو بلوك غرب و شرق تقسيم شده بود كه مبارزه اصلي آنها با دين و حاكميت ديني بود و حاكميت شيطان را تبليغ ميكردند.
آيتالله حسينيشاهرودي با اشاره به ساختار تشكيلاتي شوراي نگهبان افزود: يكي از نهادهاي سياسي جمهوري اسلامي ايران شوراي نگهبان است كه از 6 فقيه و 6 حقوقدان تشكيل شده است فقهاي شوراي نگهبان انسانهاي مجتهد و دين شناسي هستند كه از قوانين و احكام اسلامي پاسداري ميكنند و حقوقدانان شوراي نگهبان وظيفه دارند كه بر روند قانونگذاري نظارت كنند.
وي خاطر نشان كرد: نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبري، رياست جمهوري، مجلس شوراي اسلامي و مراجعه به آراء عمومي و همه پرسي از ديگر وظايف شوراي نگهبان است.
نماينده ولي فقيه در كردستان گفت: كساني كه خود به اصول و مباني اوليه اسلام ملتزم نيستند نميتوانند براي كانديد شدن اقدام كنند زيرا قوانيني كه توسط آنها وضع ميشود سرنوشت ملت را در نظام بينالملل تنظيم ميكند.
وي افزود: جمهوري اسلامي ايران در مسائل اصولي و هم در مسائل اساسي قوانيني اسلامي تنظيم ميكند كه اداره زندگي مردم سهل و آسان باشد.
آيتالله حسينيشاهرودي تصريح كرد: يكي از مهمترين ماموريتها و وظايف مجلس شوراي اسلامي وضع قوانيني براي زندگي مردم است كه مخالفتي با شرع مقدس اسلام نداشته باشد.
وي گفت: دومين وظيفه و مسئوليت مجلس شوراي اسلامي نظارت بر قوه مجريه است اين نظارت هم هنگام تشكيل دولت است كه از طريق دادن راي اعتماد به وزيران و نيز به هيات وزيران اعمال ميشود و هم پس از تشكيل دولت است.
نماينده ولي فقيه در كردستان به جايگاه مجلس خبرگان اشاره كرد و افزود: مجلس خبرگان در نظام جمهوري اسلامي ايران جايگاه خطير و وظيفه مهمي دارد و انتخابات آن هم از اهميت بالايي برخوردار است در نتيجه حضور حداكثري مردم در اين انتخابات اهميت ويژهاي دارد.
وي گفت: آنچه حضور مردم در پاي صندوقهاي رأي در روز 7 اسفند را بااهميت ميكند آن است كه با اين حضور حداكثري، افراد توانمندي را راهي خانه ملت كرد كه امر به نوبه خود زمينهساز سرعت گرفتن هرچه بيشتر توسعه كشور ميشود.
آيتالله حسينيشاهرودي خاطرنشان كرد: مجلس خبرگان يكي از تعيين كننده ترين و مهمترين ركن از اركان نظام است در نتيجه اين انتخابات حساسيت ويژه اي دارد و مشاركت حداكثري مردم اهميت دارد.
وي به ضرورت دقت در انتخابها اشاره كرد و گفت: بايد دقت شود افراد مسئوليت پذيري انتخاب شوند و در تاييد صلاحيتها هميشه اصل بر اين است كه صلاحيت افراد احراز شود و سپس به آنها مسئوليت داده شود.
نماينده ولي فقيه در كردستان افزود: نظام جمهوري اسلامي ايران وظيفه دارد كه زمينه را براي حضور حداكثري مردم فراهم كند تا مشاركت افراد افزايش پيدا كند و همچنين سلامت انتخابات را تضمين و از آراء مردم صيانت كند زيرا راي مردم حقالناس است.
وي تأكيد كرد: حضور حداكثري مردم در انتخابات پشتوانه محكمي براي نظام و دولت در پيگيري پروژههاي راهبردي، هزينه ساز و عملياتي كردن شعارهاي انتخاباتي نمايندگان است.
آيتالله حسينيشاهرودي گفت: ما بايد بستر لازم را فراهم كنيم كه مردم تكليف خود را انجام دهند زيرا مشاركت حداكثري مردم، يكي از عوامل ارتقا دهنده ضريب امنيت نرم كشور محسوب ميشود.
وي گفت: ناظران انتخابات وظيفهاي خطير و مسئوليت سنگيني را پذيرفتهاند كه ان شاالله از اين مسئوليت سرافراز بيرون بيايند.
3033/1904
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۸
سنندج- ايرنا- نماينده ولي فقيه در كردستان به اهميت نظارت در بحث انتخابات اشاره كرد و گفت: همه كساني كه در روز انتخابات به نوعي مسئوليت اجراي انتخابات را بر عهده دارند مكلف هستند كه با همكاري و دقت نظر از آرا مردم صيانت كنند.