تهران - ایرنا - بنیانگذار جشنواره وب، از شركت 19 هزار و 300 نفر در هشتمین جشنواره وب و موبایل ایران خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «شایان شلیله» امروز(سه شنبه) در جمع خبرنگاران افزود: در این دوره از جشنواره 15 هزار و 900 نفر در بخش وب سایت و سه هزار و 400 نفر نیز در بخش اپلیكیشن های موبایلی شركت كرده اند.
وی، نكته بسیار مهم در هشتمین جشنواره امسال را «فرصت حضور به استارتاپ های نوپا برای شركت در جشنواره و معرفی خود و چگونگی مدیریت استارتاپ ها» بیان كرد.
شلیله افزود: هشتمین دوره جشنواره فضای مجازی كشور شامل چهار شاخه اصلی، 73 گروه وب و 12 گروه نرم افزاری است.
بنیانگذار جشنواره وب گفت: داوری جشنواره وب امسال دچار تغییرات اساسی شده بدین شكل كه در محله داوری همه مدیران وب سایت های شركت كننده می توانند به عنوان داور به سایت های دیگر و سایت خود رای دهند؛ با وارد شدن به پنل داوری سایت ها به صورت تصادفی باز می شود و شایستگی سایت را تعیین می كند و از این میان پنج سایت برتر در هر گروه به عنوان كاندید معرفی خواهند شد.
شلیله افزود: در مرحله داوری وب سایت برتر در هر گروه انتخاب و به آنها جوایزی داده خواهد شد و از وب سایت هایی كه بالاترین آرای مردمی را كسب كنند نیز تقدیر می شود.
وی گفت: ثبت‌نام در جشنواره از 21 بهمن ماه آغاز شده و اختتامیه آن سوم اسفندماه امسال در كتابخانه ملی با حضور فعالان كسب ‌وكار اینترنتی برگزار می شود.
شلیله افزود: در این جشنواره ارائه دهندگان استارتاپ‌های نوپا به طور همزمان در سالن‌های جنبی به مدت 15 دقیقه به معرفی استارتاپ خود و اقداماتی می پردازند كه تاكنون انجام داده‌اند.
وی درباره وجه تمایز جشنواره امسال با سال های گذشته گفت: نحوه ثبت‌نام در سایت برای شركت كنندگان امسال به صورت واحد انجام شد و در این دوره كارآفرینی موفق است كه به ارائه توضیحاتی درباره موفقیت خود بپردازد.
بنیانگذار جشنواره وب گفت: سال‌های گذشته به دلیل محدودیت سالن‌ها گروه‌های كمتری به جشنواره راه می یافتند اما امسال با در نظر گرفتن فضای بزرگتر، افراد بیشتری نسبت به سال های قبل در جشنواره شركت می كنند كه این امر رقابت برای برگزیده شدن را تاحدی دشوار می‌كند.
وی در پاسخ به پرسشی درباره حضور برندهای مختلف در این جشنواره گفت: سال‌های گذشته صاحبان برندهای خارجی برای سخنرانی در جشنواره دعوت می شودند اما امسال به دلیل برداشته شدن تحریم‌ها و باز شدن فضا برای ورود سرمایه‌گذاران خارجی به ایران شاید دعوت از این برندها كار درستی نباشد، بنابراین از آنها به‌عنوان شركت‌كننده دعوت نشد و بهتر است فرصت در اختیار فعالان ایرانی قرار گیرد.
به گفته شلیله، برگزاری این جشنواره در تعیین مسیر و سرنوشت اپلیكیشن‌ها تاثیرگذار است، به طوری‌كه در یكی از سال‌های برگزاری این مراسم یك سرمایه‌گذار به اپلیكیشن برتر كمك كرده و مسیر پیشرفت آن را تغییر داد.

** پیشی گرفتن موبایل از وب‌سایت‌ها
بنیانگذار جشنواره موبایل نیز در این نشست گفت: اكوسیستم موبایل هم اكنون به اندازه‌ای رشد كرده كه می توان پیش‌بینی كرد در سال‌های آینده از وب‌سایت‌ها پیشی گرفته و سایت‌ها به سمت موبایل بروند.
میلاد احرام‌پوش افزود: در نخستین دوره برگزاری این جشنواره در سال 1391، یكصد اپلیكیشن در جشنواره شركت كردند اما امسال این آمار به سه هزار و 400 اپلیكیشن فارسی با كیفیت رسیده است.
وی گفت: این جشنواره فرصتی را در اختیار توسعه‌دهندگان اپلیكیشن‌های ایرانی قرار می‌دهد تا محصولات آنها بهتر دیده شود.

** داوری موبایل دشوارتر از داوری وب
دبیر انجمن صنفی كسب‌وكار اینترنتی و دبیر اجرایی جشنواره وب و موبایل ایران نیز گفت: داوری در بخش موبایل از داوری در بخش وب سخت‌تر است زیرا تا زمانی كه كاربر اپلیكیشن را نصب نكند، نمی‌تواند درباره آن نظر بدهد از این‌رو این فرآیند آغاز شده و داوران در حال نصب و تست كردن اپلیكیشن‌ها هستند.
رضا الفت‌نسب افزود: از مراكز دولتی و خصوصی نظیر مركز توسعه تجارت الكترونیك و مركز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای نظارت بر نحوه داوری این جشنواره دعوت شده است.
اقتصام**7364**9132 ** 2023