به گزارش خبرنگار ایرنا، باقر لاریجانی روز پنجشنبه در سومین نشست شورای سیاستگذاری برنامه تحول و نوآوری آموزش عالی بخش سلامت دانشگاههای منطقه یك كشور در ساری گفت : در سال اول این دانشگاه ها فعالیت خود را با پذیرش 70 پزشك خانواده در رشته دستیاری شروع خواهند كرد .
معاون وزیربهداشت و درمان با اشاره به تحول ایجادی دربخش آموزش دردانشگاه های علوم پزشكی افزود : بسته های جدید تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشكی در تمام رشته های دانشگاه علوم پزشكی كشور تدوین می شود .
لاریجانی نهادینه سازی رویكرد آموزش پاسخگو ، گسترش عدالت در آموزش ، توسعه دانش های نوین، حضور در عرصه های آموزشی منطقه ای و جهانی، شبكه سازی در نظام آموزش را مهمترین برنامه تحول آموزشی در دانشگاه های علوم پزشكی كشور اعلام كرد.
وی همچنین نهادینه سازی اخلاق حرفه ای را از جمله سرفصل های مهم سیاستی برنامه تحول و نوآوری آموزش عالی بخش سلامت كشوربیان كرد.
لاریجانی گفت : دربرنامه تحول آموزشی در وزارت بهداشت با بهره گیری از فناوری نوین آموزشی ، ارتقاء منابع انسانی و تمركز زدایی در نظام آموزشی عالی سلامت و ایجاد ثروت دانش بنیان در عرصه آموزش عالی سلامت به خصوص تولید و بومی سازی می توان به ارتقاء آموزش عالی سلامت كمك كرد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت : دستاوردهای علمی كشور در حوزه سلامت در دهه اخیر نشان داد بنا به رهنمود رهبر معظم انقلاب اسلامی ما در داخل بسترهای مناسبی برای دستیابی به مرجعیت علمی در برخی حوزه ها را در منطقه و حتی جهان داریم.
وی لازمه كسب مرجعیت علمی در برخی حوزه ها از جمله پزشكی را داشتن نقشه راه روشن و آینده نگارانه دانست.
دانشگاه های منطقه یك كشور شامل دانشگاه های علوم پزشكی مازندران، بابل، سمنان، گیلان، گلستان و شاهرود است كه این همایش با هدف بررسی برنامه تحول نوین در این دانشگاه ها به مدت یك روز با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت و درمان در ساری پیگیری می شود.ك2
/1899/6982
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
ساری-ایرنا- معاون آموزشی وزیر بهداشت و درمان و اموزش پزشكی از راه اندازی رشته تخصصی پزشك خانواده درهشت دانشگاه علوم پزشكی سراسر كشور در سال جاری خبرداد.