به گزارش روز پنجشنبه ايرنا از اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ هاي قيمتي، عبادالله محمدولي اظهار كرد: انتظار مي رود در دوره پسابرجام، امنيت براي عرضه محصولات داخلي فراهم شود.
به گفته اين مقام مسئول، تحقق اين مهم به عملكرد دستگاه هاي ذيربط و متوليان امر بستگي دارد تا با انجام اقدام هاي موثر، انتظار توليدكنندگان كشور را برآورده كنند.
وي با تاكيد بر لزوم حمايت دولت از فعالان اين صنعت، افزود: كشور تركيه با حمايت از توليدكنندگان خود امروز موفق به ورود به بازار ايران شده و آن را از آن خود كرده است.
محمدولي تصريح كرد: امروز بخش عمده اي از قاچاق ورودي طلا به كشور از تركيه انجام مي شود و از آنجايي كه طلاي قاچاق بدون پرداخت حقوق و عوارض دولتي به كشور وارد مي شود، از قدرت رقابت پذيري محصولات ايراني مي كاهد.
وي هشدار داد: بي ترديد اگر به موقع به اين صنعت كمك نشود، اين بازار در آينده نزديك به خطر افتاده و به دست خارجي ها مي افتد.
رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ هاي قيمتي گفت: حمايت هاي دولتي، اين صنعت را قدرتمندتر كرده و مي تواند حضوري پررنگ در سراسر جهان داشته باشد.
همچنين منصور نامدار زندي نائب رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ هاي قيمتي، برداشتن ماليات بر ارزش افزوده را از مهمترين ضرورياتي برشمرد كه بايد هرچه سريعتر اجرايي شود تا هزينه هاي تامين مواد اوليه طلا و جواهر نيز كاهش يابد.
هشتمين نمايشگاه بين المللي طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنايع وابسته بيست و هفتم بهمن ماه در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران آغاز به كار كرد.
100 شركت ايراني و سه شركت خارجي از كشورهاي ايتاليا، تركيه و چين در اين نمايشگاه در فضايي به مساحت هشت هزار مترمربع حضور دارند.
توليدكنندگان، صادركنندگان و ارائه كنندگان اين صنف با حضور در اين نمايشگاه، جديدترين محصولات و كالاهاي خود در زمينه ارائه انواع خدمات مرتبط با صنايع طلا، جواهر، نقره، سنگ هاي قيمتي، ساعت، صندوق ايمني، حفظ و نگهداري طلا و جواهر و نقره را با مشاركت اتحاديه و تشكل هاي صنفي به نمايش گذاشته اند.
اين نمايشگاه ها تا فردا (جمعه 30 بهمن ماه) ادامه دارد و علاقمندان مي توانند از ساعت 10 صبح تا 18 بعدازظهر از آن بازديد كنند.
اقتصام ** 3065 ** 9189 **1834
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱
تهران- ايرنا- رئيس اتحاديه توليدكنندگان و صادركنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ هاي قيمتي گفت: ورود سيل وار مصنوعات طلا و جواهر قاچاق، چالشي براي توليد داخلي است و ادامه اين روند آسيب جدي به اقتصاد و توليد كشور مي زند.