به گزارش روز شنبه گروه فرهنگي ايرنا، مايك لي لاكت شركت كننده در هجدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي در تهران با اشاره به گسترش فنآوري در دنيا بر ضرورت توليد محتواي جديد براي جذب مخاطب در حوزه قصهگويي براي ورود به دنياي مجازي تاكيد كرد .
وي افزود: محتواي جديد و جذاب به صورت يك مجموعه ميتواند با ورود به دنياي مجازي، فنآوري را در اختيار گيرد.
وي با اشاره به اينكه قصهگويي با تاثير مثبت بر قدرت سخنوري كودكان ، توان برقراري ارتباط را در آنها افزايش داده و از طرفي درك شنيداري آنها را تقويت ميكند، افزود: قصهگويي مهارتهاي شنيداري، گفتاري و همچنين مهارتهاي خواندن را تقويت ميكند.
مايك لي لاكت با اشاره به نتايج تحقيقات انجام شده در كشور تايوان گفت: قصهگويي قدرت زبانآموزي را در كودك و حتي بزرگسالان تقويت ميكند.
اين قصهگوي آمريكايي با اشاره به سابقه قصهگويي در اين كشور گفت: در حال حاضر يك شبكه ملي قصهگويي به نام NSN با فعاليت خود در اقصي نقاط آمريكا قصهگويي را ساماندهي و هدايت كرده و ساليانه با دعوت از قصهگويان از سراسر جهان ، مهمترين جشنواره قصهگويي را در اين كشور برگزار ميكند.
وي با تاكيد بر اينكه قصهگويي بايد وارد برنامههاي درسي كودكان در مدارس شود، افزود: شبكه ملي قصهگويي قسمتي از فعاليتهاي خود را به اهداف آموزشي اختصاص داده و از اين شيوه براي رسيدن به آموزشهاي مهم استفاده ميكند.
قصهگوي قصه «آواز خواندن كدو تنبل» ضمن تاكيد بر ويژگي ارتباطي قصهگويي گفت: قصه نقش پل ارتباطي ميان انسانها را برعهده دارد و انسانها با برقراري يك ارتباط عاطفي از اين طريق به قرابت ارتباطي و فرهنگي رسيده و شناخت بهتري از هم خواهند داشت.
به گزارش روابط عمومي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان هجدهمين جشنواره بين المللي قصه گويي طي روزهاي 27 تا 30 بهمن ماه در مركز آفرينش هاي كانون پرورش فكري واقع در خيابان حجاب برگزار شد.
فراهنگ 1417 ** 1569
تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱
تهران - ايرنا - قصهگوي آمريكايي گفت: استفاده از فن آوري هاي جديد در توليد محتوا در حوزه قصهگويي يك ضرورت است.