تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰

تهران - ایرنا - به مناسبت بیستمین سالگرد تاسیس خانه روزنامه‌‎نگاران جوان از علی‌اكبر اشعری، پیشكسوت حوزه فرهنگ و رسانه تجلیل شد.

به گزارش عصر شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، در مراسم جشن بیستمین سالگرد تاسیس خانه روزنامه‌نگاران جوان، اعضای قدیمی این موسسه و جمعی از همكاران و مدیران فرهنگی، به پاس 30 سال تلاش مستمر و موثر در حوزه فرهنگ، از علی‌اكبر اشعری تجلیل كردند.
اشعری معاون اسبق مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیست سال پیش در دهه فجر انقلاب اسلامی، خانه روزنامه‌نگاران جوان را بنیان نهاد تا این موسسه محفلی برای كشف و پرورش استعدادهای جوان در حوزه فرهنگ و رسانه باشد.
وی در طی بیش از چهاردهه، علاوه بر معلمی، در تاسیس و مدیریت موسسات تاثیر‌گذار فرهنگی فعالیت مستمر و موثر داشته است.
معاون آموزش مقدماتی مدرسه عالی شهید مطهری، قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، قائم مقام فرهنگی و معاون مطبوعاتی و تبلیغاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضویت در شورای عالی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران بخشی از فعالیت‌های اشعری است.
جشن سالگرد تاسیس خانه روزنامه‌نگاران جوان، اول اسفند ماه سال جاری در یادمان شهدای هفتم تیر(سرچشمه) با حضور همكاران قدیمی «خانه روزنامه‌نگاران جوان» و جمعی از فعالان و پیشكسوتان حوزه فرهنگ و رسانه برگزار شد.
موسس، رئیس هیات مدیره و هیات امنای خانه روزنامه نگاران جوان با بیان اینكه بر اساس معارف اسلامی و رهنمودهای رهبر انقلاب دریافته بودیم اگر قرار است نظامی نو با عنوان نظام اسلامی در جهان پدید بیاید، هر اتفاقی باید در قالب این مجموعه بازتعریف شود.
علی اكبر اشعری با بیان اینكه وقتی معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی را پذیرفتم در زمینه محتوا بسیار فقیر بودیم، پیشنهاد دادم كه به اتفاق تعدادی از طلاب و علمای حوزه در قم كه مسلط به زبان انگلیسی بودند علم ارتباطات، بومی شود.
اشعری به اشاره به برگزاری همایش های اخلاق در رسانه، افزود: دومین كار من در دوره معاونت مطبوعاتی لزوم رعایت اخلاق در رسانه ها بود.
وی سومین كار خود در دوران مسوولیتش در معاونت مطبوعاتی را تاسیس خانه روزنامه نگاران جوان دانست و افزود: در دیدار اعضای خانه روزنامه نگاران جوان با مقام معظم رهبری، برای ایشان توضیح دادم كه به دنبال تاسیس یك خانه با عنوان خانه روزنامه نگاران جوان هستیم و اهداف و تلاش می كنیم سال آینده این مجموعه راه بیفتد كه ایشان فرمودند چرا سال آینده، همین الان شروع كنید.
معاون اسبق امور مطبوعاتی وزارت ارشاد با اشاره به تدوین شاخص های انتخاب آثار برتر جشنواره مطبوعات در دوره مسوولیتش گفت: تدوین شاخص ها در چهارمین دوره این جشنواره یكی از اقدامات قابل ذكر حوزه مطبوعات بود
وی با اشاره به اتفاقاتی همچون تعطیل شدن خانه روزنامه نگاران و برچیده شدن جلسات با حوزه در خصوص بومی سازی علم ارتباطات گفت: این وقایع تجربه و درسی بود تا بدانیم كه چگونه باید فعالیت كنیم كه با آمدن و رفتن دولت ها و جابجایی مسوولان، فعالیت های ما ابتر نماند.
اشعری با بیان اینكه كارهایی كه به نفع نظام و كشور است باید در هر دولتی ادامه یابد، افزود: فعالیت های ما عقبه فكری داشت و اگر به سرانجام می رسید خیلی از بداخلاقی هایی به وجود نمی آمد.
مراسم تجلیل از علی اكبر اشعری با حضور چهره هایی مانند حسام الدین آشنا، حسین انتظامی، امیرمسعود شهرام نیا، محمدرضا وصفی، محسن چینی فروشان، محمدرضا زائری، علیرضا برازش، فریدون صدیقی در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.
فراهنگ**1293 ** 1569