مدیر محصولات پوشش دار فولاد مباركه گفت : با اجرای این طرح علاوه بر به حداقل رساندن توقف تجهیز و خط تولید، امكان آرشیو كلیه فالتها و آلارم ها، ساده سازی شبكه كنترلی، تهیه راحت قطعات یدكی، بررسی كیفیت جوش های انجام شده در طول شیفت های قبل و رفع عیب سریع تجهیز میسر شد.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی فولاد مباركه، علیرضا وكیلی با بیان اینكه دستگاه جوش گالوانیزه یكی از تجهیزات اصلی و مهم خط تولید گالوانیزه است، افزود: این سامانه از تجهیزات پیچیده ای بهره می برد وعلاوه بر آن از سروو موتور نیز برای انجام حركت های طولی و عرضی در این دستگاه استفاده شده است.
همچنین داود ابوطالبی كارشناس برق و اتوماسیون و ابزار دقیق خط گالوانیزه ورنگی فولاد مباركه گفت: به دلیل اهمیت این تجهیز در فرآیند تولید گالوانیزه و انحصاری بودن آن، احتمال از كار افتادگی تجهیز بدلیل تعویض سیستم اتوماسیون و عدم حمایت شركت سازنده از این تغییر، ریسك بالایی برای شركت داشت، ولی با همت كاركنان و حمایت مدیریت ناحیه این سامانه بومی شد.
ابوطالبی گفت: هنگام اجرای این پروژه ابتدا كلیه پارامترها و سكوئنس های كاری دستگاه جوش بررسی و تحلیل و بر اساس آنها در سیستم اتوماسیون جدید برنامه نویسی شد.
وی افزود: با توجه به تعداد زیاد پارامترها و سكوئنس ها و فانكشن های كنترلی متعدد و پیچیده در عملكرد ماشین جوش برنامه نویسی و تست اتوماسیون جدید بیش از یكسال و به میزان بیش از سه هزار نفر ساعت كار كارشناسی بطول انجامید.
فولاد مباركه بزرگترین مجتمع صنعتی كشور و بزرگترین تولیدكننده فولاد تخت در خاورمیانه است.
این مجتمع فولادی بعنوان بزرگترین تولیدكننده ورق فولادی تخت در خاورمیانه با سهم بیش از 50 درصدی در كشور با ارزش فعلی 200 هزار میلیارد ریال است.
شبكه گسترده مشتریان این مجتمع شامل یكهزار كارخانه و كارگاه بطور مستقیم و سه هزار كارخانه بطور غیرمستقیم است.
مجتمع فولاد مباركه واقع در 75 كیلومتری جنوب غرب اصفهان، دارای 35 كیلومتر مربع وسعت و 17 كیلومتر مربع سالن تولید است.
7150/ 6022
تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
اصفهان- ایرنا- سامانه جدید اتوماسیون دستگاه جوش خط گالوانیزه شركت فولاد مباركه با موفقیت بومی سازی شد.