محمد باقري روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: دانشجويان در همه كشورها از جمله ايران نقش بسزايي در تحولات اجتماعي ايفا مي كنند.
وي با اشاره به نقش و جايگاه دانشجويان قبل و بعد از انقلاب اسلامي ايران گفت: دانشجويان، اساتيد و نخبگان دانشگاه مي توانند نقش مهمي در رشد و توسعه كشور ايفاء كنند.
وي با اشاره به اينكه دانشگاه محل نقش آفريني دانشجويان است گفت: در اين ميان تشكل ها و جريان هاي دانشجويي همواره منشا تحولات عظيم بوده اند.
باقري افزود: انتخابات هفتم اسفند يكي از عرصه هاي نقش آفريني فعالان و تشكل هاي دانشجويي است.
باقري از دانشجويان به عنوان قشر فرهيخته جامعه نام برد و گفت: دانشجويان قشر تاثيرگذار جامعه هستند، امروز در اكثر خانواده ها حداقل يك دانشجو وجود دارد و هر كدام از دانشجويان مي توانند نقش تاثيرگذاري در خانواده خود ايفاء كنند.
وي با اشاره به افزايش جمعيت دانشجويان در دانشگاه ها گفت: اين قشر به عنوان بخش قابل توجهي از جمعيت كشور مي توانند مشاركت فعالانه و آگاهانه در انتخابات مجلس داشته باشند.
وي با اشاره به اقتضائات سني دانشجويان و انرژي و روحيه اي كه در وجود آنها نهفته است گفت: دانشجويان به عنوان گروه مرجع در كاناليزه كردن خواست هاي اجتماعي مي توانند نقش مهمي ايفا كنند.
باقري همچنين دانشجويان را قشر نخبه و تحصيلكرده جامعه دانست و گفت: اين قشر به عنوان قشري ايده ال گرا و حق طلب مي توانند در خط مقدم مطالبات اجتماعي قرار گيرند.
مديرفرهنگي دانشگاه علوم پزشكي كردستان تاكيد كرد: دانشجويان بايد با روشنگري در جامعه نامزد اصلح و شايسته را به آحاد جامعه معرفي كنند.
باقري حضور حداكثري دانشجويان در انتخابات را سازنده و مطلوب ارزيابي كرد و افزود: مشاركت فعالانه دانشجويان و تشكل هاي دانشجويي در جامعه مي تواند بازتاب مثبتي در جامعه ايجاد كند و زمينه مشاركت مردمي را در انتخابات افزايش دهد.
وي يادآور شد: حضور گسترده و پرشور دانشجويان در انتخابات ضريب امنيت ملي را در سطح داخلي و بين المللي بالا مي برد.
وي با اشاره به جايگاه مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري در كشور گفت: نامزدهاي مجلس بايد از صلاحيت ها و ويژگي هاي لازم براي ورود به مجلس برخوردار باشند تا بتوانند منافع عمومي ملت را تامين كنند.
باقري تاكيد كرد: نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بايد فردي توانمند و كارآمد باشند از حاشيه پردازي اجتناب كنند و وظايف و اختيارات خود را به درستي بشناسند.
وي نقش دانشجويان را در تعيين سرنوشت سياسي جامعه انكار ناپذير توصيف كرد و گفت: حضور دانشگاهيان و نخبگان جامعه در هدايت مسير حركت جامعه بسيار تاثيرگذار است.
وي انتخابات را يكي از عرصه هاي حساس سياسي دانست و گفت: پس از پيروزي انقلاب اسلامي همواره در عرصه انتخابات با برهه هاي حساسي مواجه بوده ايم.
باقري يادآورشد: امروز نيز دشمنان و بدخواهان نظام جمهوري اسلامي با ترفندهاي مختلف درصدند مشاركت مردم در انتخابات را كمرنگ جلو دهند.
به گفته وي با توجه به تحولات و نا آرامي هاي كشورهاي اسلامي، منطقه و بين المللي اين مهم را به وضوح مي توان مشاهده است.
وي ثبات امنيت عمومي را مهمترين خواسته عمومي جامعه برشمرد و گفت: تحقق اين امنيت نيازمند همگرايي گروه ها، تشكل هاي دانشجويي و نخبگان دانشگاهي است.
7352/1904
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
سنندج- ايرنا- مديرفرهنگي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: دانشجويان و تشكل هاي دانشجويي مي توانند مشاركت فعالانه و آگاهانه اي در انتخابات مجلس شوراي اسلامي و خبرگان رهبري ايفا كنند.